Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

"Εποχή Κιντή" στον Πανιώνιο


Ο Γιώργος Κιντής Η "εποχή Κιντή" είναι έτοιμη να ξεκινήσει στον Πανιώνιο. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης παραδίδει τα... κλειδιά της ομάδας στον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, ο οποίος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει στην νέα περίοδο την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με μεγάλο στόχο να την καταστήσει άκρως ανταγωνιστική.

Η αλλαγή στην ηγεσία αναμένεται να γίνει μέσα στις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Απριλίου και ο νέος ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου θα είναι αυτός που θα αναλάβει την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου οι "κυανέρυθροι" να αλλάξουν σελίδα στην ιστορία τους.

Μάλιστα την Πέμπτη το βράδυ, ο Γιώργος Κιντής είχε συνάντηση με δύο από τους τρεις συνδέσμους της ομάδας, τους "Ιωνες" και την "Λέσχη Φίλων Πανιωνίου", ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει κάτι ανάλογο και με τους "Πάνθηρες", προκειμένου άπαντες να ακούσουν από τον ίδιο το σκεπτικό του για την καλύτερη οργάνωση της ομάδας.

Ο Κιντής επιλέχθηκε από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου, μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ, όπου με οικονομικά δεδομένα ανάλογα με αυτά της ομάδας της Νέας Σμύρνης, κατάφερε να φτιάξει έναν σύλλογο ικανό να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα.

Πλέον ο Γιώργος Κιντής, θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για την τεχνική ηγεσία, χωρίς φυσικά να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην υπάρξει καμία αλλαγή. Αλλωστε οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παράσχος είναι ένας τεχνικός που ταιριάζει στο προφίλ προπονητή που θέλει για τον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση έμπειρων παικτών, προκειμένου να υπάρξει ο κατάλληλος κορμός για να αλλάξει επίπεδο γενικότερα η ομάδα.

Σωρεία αλλαγών θα πρέπει να αναμένονται και στους υπόλοιπους τομείς, με στόχο να μεγαλώσει τόσο η βάση των οπαδών, αλλά και να αλλάξει γενικότερα η φιλοσοφία και η νοοτροπία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: