Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Μπάντοβιτς: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους"


Ο Μπάντοβιτς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην παραδώσει η ομάδα του τα όπλα και να προσπαθήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα, τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα... συνεχίσουν.

"Οσο υπάρχει ελπίδα θα παλεύουμε. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τα παρατάει. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει", είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο γιατί η ομάδα του έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία: "Είχαμε δυσκολίες από την αρχή της χρονιάς. Χάσαμε πολλούς παίκτες λόγω τραυματισμών και ήταν δύσκολο για την ομάδα να ακολουθήσει".

Φυσικά ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα περί αντικατάστασής του: "Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, η δεύτερη φορά που ήρθα ήταν πιο δύσκολη, αλλά δεν ακούω αυτά που λέγονται και γράφονται, κάνω αυτά που πιστεύω και όσο είμαι καλά με τους παίκτες και μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια δεν με νοιάζει τίποτα άλλο".

Οταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Γιάννη Παπαδόπουλου, απάντησε: "Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους παίκτες, όλοι κρίνονται από το σύνολο παιχνιδιών και όχι από έναν αγώνα. Για την απόδοση του καθενός θα μιλήσουμε προσωπικά".


Απαγόρευση δηλώσεων...
Oι παίκτες του Ολυμπιακού με απόφαση της διοίκησης δεν έκαναν δηλώσεις στη NOVA, κάτι που εξήγησε με δηλώσεις του ο διευθυντής επικοινωνίας του πειραϊκού συλλόγου, Γιάννης Μώραλης.
"Αποφασίσαμε πως οι πoδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν θα κάνουν καμία δήλωση στο κανάλι που μετάδωσε τον αγώνα και οι λόγοι είναι οι εξής: Ως Ολυμπιακός θεωρούμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι της "Nοva" δεν έχει τηρήσει μέχρι στιγμής την ισοτιμία αλλά και την ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις μεταδόσεις της, τόσο στην περιγραφή των φάσεων, αλλά και στην κάλυψη των γεγονότων εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν έχει αντικειμενική αντιμετώπιση η 'Nova' προς τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: