Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Καραγεωργίου: Eμείς φταίμε

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-21/1269214428_karagewrgiou_250x.jpgΟ Εργοτέλης για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατόρθωσε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης και όπως ήταν λογικό ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν φανερά προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του. Ο έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του φέρουν την ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

"Σίγουρα βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Περιμέναμε διαφορετικά πράγματα από το σημερινό παιχνίδι. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια από τα οποία πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να σώσουμε την παρτίδα της κατηγορίας.

Στον σημερινό αγώνα πετύχαμε πρώτοι γκολ, ωστόσο από μια αδράνεια δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης που μας έφερε αρνητικά αποτελέσματα στην ψυχολογία μας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο αντίπαλος νίκησε δίκαια. Εμείς φταίμε που έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο όπως επίσης και το ότι το γήπεδο μας δεν είναι έδρα", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του έμπειρου κόουτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: