Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Τρία τέρματα ο Μέσι.


Ο Λίονελ Μέσι ήταν και πάλι μεγάλος πρωταγωνιστής για την  Μπαρτσελόνα Θα πρέπει να βγει ένας νόμος στο ποδόσφαιρο που θα απαγορεύει σε αυτό το παλικάρι που λέγεται Μέσι να ξεφτιλίζει όποιον γήινο βρίσκει μπροστά του κάθε εβδομάδα. Ο διαστημικός Αργεντινός άσος πέτυχε νέο χατ τρικ κάνοντας πράγματα και θαύματα στο Μπαρτσελόνα - Σαραγόσα 2-4.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πέτυχε τρία τέρματα κρατώντας την πρωταθλήτρια κόσμου στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ότι έκανε και μάγκα τον Ιμπραΐμοβιτς στο τέλος, αφού μετά από θαυμάσια ενέργειά του, κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο σχεδόν άσφαιρος -τους τελευταίους μήνες- Σουηδός.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε βράδυ, η Βαλένθια με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος νίκησε 2-0 την Αλμερία στο «Μεστάγια» αποκτώντας έξι βαθμούς διαφορά από την πέμπτη της βαθμολογίας Σεβίλλη (θέση Γιουρόπα Λιγκ) και τέσσερις από τη Μαγιόρκα (θέση προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ) κρατώντας την τύχη στα χέρια της σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής δοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα
Βαλένθια-Αλμερία 2-0
(63ο Μάτα, 70ό Σίλβα)

Σαραγόσα-Μπαρτσελόνα 2-4
(85ο, 89ο Κολούνγκα-5ο, 66ο, 78ο Μέσι, 90ό Ιμπραΐμοβιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: