Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Μώραλης κατά ΝΟVA και αστυνομίας!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/2575551a4be155cd6d1e9f59683d454f_L.jpg?1269205217?1269205217?1269205217Στα όσα έγιναν πριν την έναρξη του ματς και κατά την άφιξη της αποστολή του Ολυμπιακού, στάθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Μώραλης, που... επιτέθηκε κατά του συνδρομητικού καναλιού. Αρχικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού μίλησε για το συνδρομητικό κανάλι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει έλλειψη ισονομίας στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Αποφασίσαμε πως οι πoδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν θα κάνουν καμία δήλωση στο κανάλι που μετάδωσε τον αγώνα και οι λόγοι είναι οι εξής: Ως Ολυμπιακός θεωρούμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι της Nοva δεν έχει τηρήσει μέχρι στιγμής την ισοτιμία αλλά και την ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις μεταδόσεις της. Τόσο στην περιγραφή των φάσεων, αλλά και στην κάλυψη των γεγονότων εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν έχει καμία αντικειμενική αντιμετώπιση η Nova προς τον Ολυμπιακό».

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι ήταν μια σημαντική νίκη. Δεν χαιρόμαστε όμως και τόσο γιατί είμαστε πίσω. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο μπροστά στην βαθμολογία. Ωστόσο κρατάμε αυτή τη νίκη και τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Όταν είσαι τόσους βαθμούς πίσω, είναι δύσκολο να μπορέσεις να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα. Όμως εμείς στα επόμενα παιχνίδια θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για τον τίτλος, προσπαθώντας να τα κερδίσουμε. Δεν εξαρτάτε από εμάς, αλλά θα πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο. Εάν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα κοιτάξουμε τα πλέι οφ όπου ο στόχος μας θα είναι η δεύτερη θέση».

Για την υποδοχή: «Θα δούμε ποιος έχει την ευθύνη. Στην διαδρομή από του Ρέντη στο ΟΑΚΑ, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Με το που έφτασε το πούλμαν στο ΟΑΚΑ δέχτηκε καταιγισμό αντικειμένων. Θεωρούμε ότι υπήρξε έλλειψη συντονισμού από την Ελληνική αστυνομία, σε έναν χώρο που θεωρητικά είναι εύκολος για φύλαξη. Έχουμε φρικτά παράπονα από την αστυνομία.

Από τον επίσημο Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε παράπονα, καθώς οι άνθρωποι του έκαναν ότι μπορούσαν. Από την άλλη όλοι αυτοί οι άνθρωποι και τα αντικείμενα που πέρασαν μέσα στο γήπεδο, δεν υπήρξε έλεγχος και γι' αυτό υπάρχει συνολική ευθύνη. Έγιναν πράγματα ανεπίτρεπτα και δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι».

Για Κόκκαλη: «Δεν έχω κάποια επικοινωνία με τον πρόεδρο. Φαντάζομαι πως θα πάρει να δώσει να πει συγχαρητήρια. Δεν κοιτάζουμε το πριμ, αλλά τα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: