Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Aναστόπουλος: Δεν είμαι ο Πιτ Παπαδάκος

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-21/1269212700_anasto_250x.jpgαρά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Ατρόμητου ο Nίκος Αναστόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους, καθώς γνωρίζει πως η ομάδα του έχει ακόμη δρόμο να διανύσει για να φτάσει στην παραμονή. Σε ερώτηση σχετικά με το πόσους βαθμούς χρειάζεται να μαζέψει η ομάδα του, ο τεχνικός του ΠΑΣ απάντησε με χιούμορ: "Δεν είμαι ο Πιτ Παπαδάκος για να ξέρω...

Στο αρχικό του σχόλιο για το ματς, ο Αναστόπουλος ανέφερε: "Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για την επίτευξη του στόχου. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, όμως, συνεχίζουμε. Σήμερα είχαμε και λίγο τύχη, που μας τη χρώσταγε, όμως, ο Θεός, αφού εξαιτίας της τύχης είχαμε χάσει προηγούμενα ματς. Το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί, αυτοί οδηγούνε στο στόχο. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς, αυτό με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο, όπου θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας, να χαρούμε το παιχνίδι. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Όσο για τα άλλα αποτελέσματα, δεν μας απασχολούν. Κόπωση δεν θα υπάρξει. Αυτή είναι η δουλειά μας. Στο β' μέρος διαπίστωσα υπερβολικό άγχος. Όμως, πρέπει να δικαιολογούμε τους παίκτες".

Στην ερώτηση για το πόσους βαθμούς πιστεύει ότι χρειάζεται η ομάδα του ώστε να σωθεί, ο μουστάκιας απάντησε: "Δεν είμαι ο... Πιτ Παπαδάκος να γνωρίζω στους πόσους βαθμούς θα κριθεί η παραμονή. Εδώ ήρθαμε να κρίνουμε το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: