Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ηρακλής -Πολυβόλο» εκτός έδρας!

«Πολυβόλο» εκτός έδρας!

Πιθανώς να θεωρείται ως κάτι οξύμωρο για μια ομάδα που δεν είναι κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι βέβαιο πάντως πως πρόκειται για κάτι αξιοσημείωτο. Ο Ηρακλής διαθέτει από χθες μια πρωτιά. Την καλύτερη επίθεση εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα!
Για τον Ηρακλή αξίζει η κορυφή. Σε μια (ακόμη) χρονιά μέτρια, ο Ημίθεος παίρνει αποτελέσματα μακριά από το Καυτανζόγλειο. Από χθες οι «κυανόλευκοι» έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος εκτός έδρας! Μετρούν 20 τέρματα, βάζοντας από κάτω τους, τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έχουν πετύχει από 19 γκολ και τον Ατρόμητο που έχει σκοράρει 17 φορές!
Η παραγωγικότητα μεταφράζεται σε 1,4 γκολ ανά αγώνα. Ο Ημίθεος μετρά πέντε μόλις αγώνες (σε 14) μακριά από την έδρα του, χωρίς να έχει σκοράρει. Σ’ όλα τα υπόλοιπα σκόραρε…

Η «ξηρασία» Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου

Με εξαίρεση την πρεμιέρα και το 2-1 στην Κομοτηνή, η αρχή δεν ήταν καθόλου καλή για τον Ηρακλή εκτός έδρας. Οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν τέσσερις διαδοχικές ήττες μακριά από το Καυτανζόγλειο (όλες μάλιστα με 1-0!) από τις 13 Σεπτεμβρίου 2009 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, από ΑΕΚ, Καβάλα, ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό!

Ακατάπαυστα με… παρένθεση

Από την αναμέτρηση της Βοιωτίας και μέχρι σήμερα (με μια μικρή παρένθεση) ο Ηρακλής σκοράρει… ακατάπαυστα! Το σερί ξεκίνησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» στις 7 Νοεμβρίου και το 1-1 με τον Ολυμπιακό και συνεχίστηκε στα Γιάννινα (2-3), Ξάνθη (4-3), Άρη (4-2), Λάρισα (2-1), Αστέρα Τρίπολης (0-4), Ατρόμητο (2-1) και Εργοτέλη (1-3). Μοναδική παρένθεση το 0-0 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Μιλάνο, Γιάκομπ και… Ντίκα

Τα 20 γκολ του Ηρακλή εκτός έδρας έχουν πετύχει οι: Ντίκα (3), Γιάκομπ (3), Μιλάνο (3), Επστάιν (2), Κονέ (2), Παπαζαχαρίας (2), Βέλλιος, Βουτσιάς, Σαρακατσάνος, Γιάντσης, Μπουντιμίρ (αυτογκόλ). Πηγη μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: