Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Αποθέωση στου Ρέντη!


Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν περίπου 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί εκστασιασμένοι από την νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους άφησαν στην άκρη τα όσα καταλόγιζαν στους παίκτες το προηγούμενο διάστημα και τους αποθέωσαν για το θρίαμβο στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να αναφερθεί πως η αποστολή του Ολυμπιακού έφυγε με διαφορετικό πούλμαν από το γήπεδο καθώς εκείνο με το οποίο πήγε έπαθε βλάβη κατά την επεισοδιακή «υποδοχή» στην άφιξη των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ.

Οι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού ακολούθησαν το πούλμαν μέχρι μέσα στις εγκαταστάσεις και αποθέωσαν τους παίκτες, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν πάρει τα κινητά τους και τραβούσαν βίντεο απολαμβάνοντας τη λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπο τους.

Οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν χωρίς τις μπλούζες τους, αφού ο κόσμος τους έγδυσε, ενώ την αποθέωση γνώρισε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, όταν κατέβηκε από το πούλμαν, όπως όλοι άλλωστε, όμως ο Σέρβος μαζί με τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Ραούλ Μπράβο, Λούα Λούα και Ντάρμπισιρ συγκέντρωσαν τον περισσότερο... θαυμασμό από τον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: