Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Nίκη Διαγόρα με... υπογραφή Ρούσεφ


Ο Ρούσεφ πανηγυρίζει το γκολ του Διαγόρα Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιβάν Ρούσεφ, ο Διαγόρας επιβλήθηκε 2-1 του Παναιτωλικού στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Ο Βούλγαρος μέσος έκανε τη διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους πετυχαίνοντας τα γκολ των νικητών.

H oμάδα της Ρόδου αναζήτησε το γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 16' όταν ο Πουλόπουλος τροφοδότησε τον Ρούσεφ και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Πονηρού.

Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν στο 45' να φτάσουν στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Θεοδωρίδη.

Ωστόσο, στο 63' ο Ρούσεφ... ξαναχτύπησε. Ο Βούλγαρος μέσος επιχείρησε κεφαλιά μετά από σέντρα του Κατερίνη και σκόραρε για δεύτερη φορά.

Ο Διαγόρας διατήρησε το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι τέλους παρά την επιθετικότητα που προσπάθησε να αναπτύξει ο Παναιτωλικός.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Βελλίδης, Σπάρταλης, Ρούσεφ (85' Δήμου), Μπριλάκης, Μπακομήτρος (35' Κωνσταντινίδης), Ακόστα, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος, Γεωργιάδης (65' Τριανταφύλλου), Κατερίνης, Σαλαμαστράκης.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Πονηρός, Παλαιολόγος, Δέντσας, Στόρμπαεκ (81' Μπελεβώνης), Ζουρούδης, Αναστασιάδης, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Μουμίν (66' Μπουμάλ), Δημούτσος (78' Χάντζιτς), Γκιόλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: