Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ-Ανασύνταξη ενόψει... πλέι οφ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9178b872e10f5a0501feb8d4fddf3b32_L.jpg?1269241432?1269241432?1269241432Τελικά μάλλον όνειρο ήταν και... πάει ο τίτλος για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την απαγοήτευση τους μετά την λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ρεπό έχουν οι παίκτες του «Δικεφάλου», οι οποίοι πλέον προετοιμάζονται για τα play off.Εμφανώς στενοχωρημένοι ήταν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ και στενοχωρήθηκαν …ακόμα πιο πολύ όταν έμαθαν ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ, αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το … «δώρο» των «ερυθρολεύκων» και να μειώσουν την διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Πλέον, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ξεκινούν την …ψυχολογική προετοιμασία για τα play off, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παράλληλα, ρεπό όπως κάθε Δευτέρα έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι την Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» Φερνάντο Σάντος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς το Βιεϊρίνια και το Σνάουτσνερ, οι οποίοι εξέτισαν χθες την ποινή τους για τις αποβολές που είχαν αντικρίσει στο ματς με τον Άρη.
Αντίθετα, ο Πάμπλο Γκαρσία θα απουσιάσει τόσο από το ματς με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, όσο και στο παιχνίδι μετά από το Πάσχα με την Καβάλα στην Τούμπα, καθώς θα πρέπει να εκτίσει δύο αγωνιστικές ποινής έχοντας συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: