Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Νιόπλιας: "Δύο νίκες για να πανηγυρίσουμε"


Ο Νίκος Νιόπλιας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Δύο νίκες θέλει ακόμα ο Παναθηναϊκός για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα τόνισε πως ο τίτλος δεν κρίνεται μόνο στα ντέρμπι, αλλά και στα παιχνίδια με τις επαρχιακές ομάδες.

Αρχικά τοποθετήθηκε για το παιχνίδι: "Το θέλαμε πολύ, προσπαθήσαμε όμως δεν τα καταφέραμε. Αδικηθήκαμε από το σκορ. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ, αν και ήμασταν καλύτεροι. Μας στεναχωρεί που χάσαμε, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει άγχος, θέλουμε δύο νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Βλέπω πως υπάρχει κάτι στην ομάδα, παίζουμε καλά και δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Ισως είναι γραφτό να το πάρουμε έτσι".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε γενικά για την ομάδα του: "Δεν είναι καλό να μιλάει ο προπονητής, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα πολύ ευχαρίστως να πούμε ότι θέλετε. Εγώ δεν ήμουν στην ομάδα από το καλοκαίρι, τώρα όμως ξέρω τα πάντα, εννοώ για τους παίκτες και τις δυνατότητές τους".

Ακολούθησε η τοποθέτησή του για το πρωτάθλημα: "Πρωτάθλημα δεν είναι μόνο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αν ήταν να παίζουμε μεταξύ ματς 16 φορές. Κερδίσαμε όλη την επαρχία και ας χάσαμε στα ντέρμπι. Καλύτερη ομάδα είναι αυτή που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο σύνολο των αγώνων και όχι μόνο στα ντέρμπι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: