Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Γιάκομπ: «Στόχος το απόλυτο ως το τέλος»

Γιάκομπ: «Στόχος το απόλυτο ως το τέλος»

Ο Ρουμάνος επιθετικός του Ηρακλή, Βικτοράς Γιάκομπ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την νίκη επί του Εργοτέλη και την συνέχεια του πρωταθλήματος λέγοντας: «Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε γιατί θέλαμε να έχουμε ηρεμία ως το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών που μπορούμε ως την τελευταία αγωνιστική» ενώ για την δική του παρουσία είπε: «Ως επιθετικός πάντα πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση για να σκοράρεις. Ξέρω ότι όλοι περιμένουν από μένα να τα πάω καλύτερα την επόμενη περίοδο, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσω να πετύχω περισσότερα γκολ».
Συνεχίζοντας για την συνολική πορεία του Ηρακλή είπε: «Κερδίσαμε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που είναι καλό, όπως και τον Ολυμπιακό εντός. Είχαμε ένα καλό δεύτερο μέρος στο πρωτάθλημα και αν ξεκινούσαμε με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και την έξοδο στο Europa League. Είμαι χαρούμενος που σκοράρουμε εκτός έδρας, δεν ήξερα ότι έχουμε την καλύτερη επίδοση, θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό» και πρόσθεσε για τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια, να πάρουμε εννέα βαθμούς».
Όσον αφορά το αν είναι ικανοποιημένος στην ομάδα του Ηρακλή, ο Ρουμάνος επιθετικός είπε: «Ο Ηρακλής είναι σαν… οικογένεια για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος και δικαιωμένος για την απόφαση μου να έρθω στην ομάδα. Γνωριζόμαστε καλύτερα τώρα όλοι οι ποδοσφαιριστές, πιστεύω ότι θα έχουμε όλοι μας μία πιο στενή σχέση, κάτι που είναι καλό για την ομάδα».
Για τους προσωπικούς του στόχους είπε: «Ποτέ δεν βάζω κάποιον στόχο πριν μία χρονιά, θέλω να σκοράρω σε κάθε γκολ. Πρώτα θέλω να τελειώνει η μία χρονιά, πριν σκεφτώ την επόμενη» ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τις… συχνές κάρτες που δέχεται: «Παίζω παθιασμένα, κάποιες φορές ίσως ξεφεύγω λίγο, ίσως μιλάω παραπάνω. Αλλά με αυτό το πάθος προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».
Για το αν θα σκόραρε περισσότερα γκολ αν δεν είχε τόσες απουσίες λόγω καρτών είπε: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, ίσως να έβαζα εννέα ή περισσότερα. Το σημαντικό είναι τι μπορώ να προσφέρω από τώρα ως το τέλος».
Αναφερόμενος στην παρουσία του Γιόζεφ Μπουμπένκο είπε: «Και η παρουσία του κ. Μπουμπένκο είναι ένας λόγος που παίζουμε καλύτερα. Η ομάδα τώρα λειτουργεί ως ομάδα, έχει και αυτός ένας μερίδιο για τις επιτυχίες» ενώ πρόσθεσε για τον κόσμο της ομάδας: «Μου αρέσει το πάθος των φιλάθλων μας, τους περιμένω σε κάθε παιχνίδι να είναι ακόμα πιο κοντά σε εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: