Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Τάκης: «Κάποιοι θέλουν να ρίξουν τον Ηρακλή» – Έκλεισε η Αγ. Δημητρίου

Τάκης: «Κάποιοι θέλουν να ρίξουν τον Ηρακλή» – Έκλεισε η Αγ.  Δημητρίου

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Ηρακλή στο Ιβανώφειο με τον κόσμο να είναι αγανακτισμένος και να κλείνει την Αγίου Δημητρίου στο ύψος του Ιβανωφείου.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η τοποθέτηση του Γιάννη Τάκη που τόνισε πως αύριο θα υπάρχει η απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης. «Είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Είναι περίεργη. Ο Ηρακλής είναι στο μικροσκόπιο διάφορων ανθρώπων και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν. Είναι εξοργιστικό. Πάμε να το σώσουμε. Λέω με θλίψη και δεν κρύβομαι πίσω από το δαχτυλό μου ότι εδώ και ένα μήνα η επιτροπή πρωτοδικείου λειτουργεί μία ομάδα που δεν υπήρχε πουθενά σε όλα τα επίπεδα. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε την δέσμευση ότι θα επανεξεταστούν όλα τα στοιχεία της ομάδας που είναι καλά. Ο ορκωτός ελεγκτής που έκανε τον έλεγχο του Ηρακλή έκανε τον έλεγχο και άλλων ομάδων. Θεωρητικά αύριο το μεσημέρι θα βγει η τελική απόφαση. Αν η απόφαση είναι καλή όλα θα είναι «οκ» και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για του χρόνου. Πέρυσι η ομάδα φαίνεται να πλήρωσε 100.000 Ευρώ σε άνθρωπο αρμόδιο για την αδειοδότηση! Φέτος φυσικά δεν πλήρωσε τέτοιον άνθρωποι. Αν η απόφαση είναι αρνητική, θα κάνουμε έφερε και θα ανοίξουν τα κείμενα για να ξέρουμε ποίος είναι ο λόγος που θα θέλουν ή δεν θα θέλουν την ομάδα στο πρωτάθλημα».

Ο κ. Τάκης πρόσθεσε: «Από σήμερα το μεσημέρι ο φάκελος είναι πλήρης. Στις 3 Μαίου δεν υπήρχε ούτε φαξ από την ΠΑΕ προς την επιτροπή για να ζητηθεί αναβολή. Έχει στείλει έξι ειδοποιήσεις η επιτροπή σε όλο το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και τον Απρίλιο του 2010 για να στείλουμε έστω ένα χαρτί. Δεν υπήρχε ποτέ καμία ανταπόκριση από κάποιον που ήταν στην ΠΑΕ. Εμείς είπαμε ότι δεν είναι το θέμα ότι θα κάνουμε κάποια ζημιά. Απλά θα κάνουμε τόσες εφέσεις, ώστε να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ο κ. Τάκης υπογράμμισε πως: «Κάθε μέρα προκύπτει ένας άνθρωπος που θα χρωστάμε. Σήμερα είναι ο Πιλάβιος πρόεδρος στην ΕΠΟ. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι δεν θα πάμε φυλακή για τον Ηρακλή. Εμείς τους δίνουμε πολλά δικαιώματα. Εγώ είμαι ένας από εσάς. Είμαι φίλαθλος». Κάπου εκεί, οπαδοί του Ηρακλή αποφάσισαν να ολοκληρωθεί η γ.σ. και βγήκαν εκτός Ιβανωφείου ώστε να αποκλειστεί ο δρόμος της Αγίου Δημητρίου.

* Έκρυθμη ήταν η κατάσταση και μάλιστα έσπασαν τζαμαρίες του Αθλητικού Μουσείου, με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: