Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Επιμένει ισπανικά...


Ο Βαλβέρδε έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού Στον Ολυμπιακό τα πάντα έχουν παγώσει εν όψει του κρίσιμου Διοικητικού Συμβουλίου, ωστόσο ο Σωκράτης Κόκκαλης φροντίζει να σπρώξει λίγο τα πράγματα, ακούγοντας τη συμβουλή των συνεργατών του που τον προτρέπουν να τελειώνει το συντομότερο με το θέμα του προπονητή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο πρώτος στόχος, ωστόσο αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καλέσει τον Ισπανό και ο τελευταίος δεν ανταποκριθεί αμέσως, τότε θα πρέπει να ξεχάσουμε την περίπτωση του Βάσκου. Ο Κόκκαλης δεν έχει ξεχάσει τις προηγούμενες δύο φορές που προσπάθησε να προσεγγίσει τον Βαλβέρδε γι αυτό και η τρίτη φορά θα είναι και η τελευταία.

Αν ο Βάσκος δεν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, τότε η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει έτοιμο τον πλαν β'. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος" οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν και τις περιπτώσεις των Μανθάνο και Χιμένεθ. Ο πρώτος είναι ο άνθρωπος που "έχτισε" ένα ισχυρό σύνολο και οδήγησε τη Μαγιόρκα στην πέμπτη θέση, ενώ ο δεύτερος έχει εργαστεί στη Σεβίλλη, από την οποία απολύθηκε στις 24 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: