Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η μεγάλη Δευτέρα του Ηρακλή

http://www.sport24.gr/ast/cov/65/656361_b.jpgΗ πιο σημαντική Δευτέρα στην ιστορία της ΠΑΕ Ηρακλής είναι η σημερινή όπου το αργότερο μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να έχει λήξει το σίριαλ που έχει ξεκινήσει από την περασμένη Τρίτη για την εξασφάλιση της αδειοδότησης συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Όπως είναι γνωστό η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ την περασμένη Τρίτη είχε δώσει αναβολή για την Παρασκευή και εκ νέου για σημερα Δευτέρα για τον λόγο ότι διαπίστωσε πως έλειπαν κάποια έγγραφα από τον φάκελο που είχε κατατεθεί.

Στις τάξεις της ΠΑΕ Ηρακλής, παρά το γεγονός στην διάρκεια του τριημέρου που ακολούθησε η αγωνία χτύπησε κόκκινο, εκφράζεται η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και θα εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής.

Μάλιστα το γεγονός ότι στο διοικητικό συμβούλιο της Super League της περασμένης Πέμπτης δεν είχε επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος που είχε ολοκληρωθεί από την 6η θέση και κάτω δεν φαίνεται να τους πτοεί με τον Σλοβάκο τεχνικό της ομάδας, Γιόζεφ Μπουμπένκο, να τηρεί στάση αναμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: