Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πωλείται ο Αράνο?


Ο Κάρλος Αράνο με το κασκόλ του Αρη Ο Αράνο θεωρείται βέβαιο ότι θα λείπει από τη νέα ομάδα και μάλιστα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους της πατρίδας του. Το όνομα του 30χρονου αμυντικού βρίσκεται -εκτός όλων των άλλων- και στη μεταγραφική λίστα της Γοδόι Κρουζ. Είναι γνωστό εδώ και αρκετές μέρες το ενδιαφέρον της Ουρακάν, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν κάτι αντίστοιχο είχε αναφερθεί και για την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Πέρα από τη φημολογούμενη θέληση της Γοδόι Κρουζ, υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και το δεδομένο ενδιαφέρον της Ουρακάν να επαναφέρει τον Αράνο στο ρόστερ της. Επιθυμία που -σύμφωνα με την "Ole"- αναμένεται να εκφραστεί από τον πρόεδρο της αργεντίνικης ομάδας, Κάρλος Μπάμπινγκτον, στον 30χρονο αμυντικό των κιτρίνων σε συνάντηση που θα έχουν οι δυο τους την ερχόμενη εβδομάδα. Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας της χώρας του ταγκό έχει ως τίτλο: "Καφέ με τον Αράνο" και συνεχίζει παρακάτω γράφοντας: "Για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκε το ραντεβού του Μπάμπινγκτον με τον "Chiche", ο οποίος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ουρακάν. Αυτή είναι η επόμενη συνάντηση που έχει στην ατζέντα του ο πρόεδρος της ομάδας, που έχει ήδη επικοινωνήσει μια φορά με τον Αράνο, προκειμένου να ξεκινήσουν τις προσπάθειες της επιστροφής του".

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνονται από την "Ole" στη συνέχεια του δημοσιεύματος, ο ίδιος ο Κάρλος Αράνο έχει εκφράσει την επιθυμία να γυρίσει στην Αργεντινή για να αγωνιστεί στην Ουρακάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: