Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

«Ομπρέλα» από τον Ζαγοράκη

«Ομπρέλα» από τον Ζαγοράκη

Η καθοριστική μέρα για την οργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι η σημερινή. Η πρώτη της εβδομάδας και τελευταία του μήνα. Σήμερα λοιπόν που αρχίζει η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας, αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και η συνεργασία με τον τεχνικό που τελικά θα επιλεγεί.. Όλα αυτά είναι οι πρώτες και ουσιαστικές κινήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ για τον καινούργιο ΠΑΟΚ, αυτόν της νέας αγωνιστικής περιόδου που το χτίσιμο του θα αρχίσει στα τέλη Ιουνίου.
Για τις όποιες αντιδράσεις, διχογνωμίες, αντιρρήσεις υπάρχουν στο θέμα της επιστροφής του Σαλπιγγίδη, ο πρόεδρος της ομάδας, είναι αποφασισμένος να μπει μπροστά και να σταθεί ως «ομπρέλα» προστασίας στον ποδοσφαιριστή και τα συμφέροντα της ομάδας. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του στην διοίκηση της ΠΑΕ, κρίνουν και θα αποφασίζουν για την κάθε διοικητική ενέργεια στην οποία στηρίζουν οι ίδιοι το μέλλον της ομάδας και τα συμφέροντα της. Συνεπώς αυτό που έχει αποφασίσει η διοίκηση αυτό και θα συμβεί, χωρίς να παραγνωρίζεται η γνώμη των φιλάθλων. Όμως η διοίκηση και ο πρόεδρος της είναι αυτοί που στο τέλος παίρνουν τις αποφάσεις και το κόστος τους.
Στο θέμα Σαλπιγγίδη, που σήμερα εκτός απροόπτου πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει πάρει προ πολλού τις αποφάσεις του. Θέλει τον Σαλπιγγίδη και με δεδομένη την ταυτόσημη θέληση του ποδοσφαιριστή, αποφάσισε να προχωρήσει στην συνεργασία μαζί του. Το κάνει με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και εκτιμώντας πως αυτό είναι όχι απλά καλό για τον ΠΑΟΚ αλλά το ιδανικό για τον σύλλογο και τους υψηλούς στόχους που έχει μπροστά του. Επίσης ο Θόδωρος Ζαγοράκης εκτιμώντας και την μεγάλη προσωπικότητα του μακεδόνα επιθετικού, δεν ταυτίζει την επιστροφή του στην ομάδα σαν μια … δεύτερη ευκαιρία αλλά σαν μια ισότιμη ποδοσφαιρική και επαγγελματική κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: