Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Άρης -Τελειώνει με Νασούτι, Βάσκεθ και Μενδρινό

http://www.sport24.gr/ast/cov/na/nasuti_2010_5_30_19_27_56_b.jpgΗ εβδομάδα που ξεκινάει την Δευτέρα θα είναι εξελίξεων σε αρκετά μεταγραφικά μέτωπα για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, με συνέπεια να αρχίσει να διαμορφώνεται το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.Ο πιο μεγάλος πονοκέφαλος του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αλλά και της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή ή όχι του Κριστιάν Νασούτι με την Ρίβερ Πλέιτ να είναι εκείνη που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός με την επιστροφή του στην πατρίδα του μπορεί να ασκήσει την δική του πίεση προς την διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ για την παραμονή του στον Άρη ωστόσο όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Στην περίπτωση που αυτή θα είναι θετική τότε αναμένεται νέο ταξίδι των κ.κ. Κόντη και Καλσάδο στο Μπουένος Άιρες για να κλείσει το θέμα με τις σχετικές υπογραφές.

Από εκεί και πέρα από μέρα σε μέρα φαίνεται να ξεκαθαρίζει και το θέμα του 30χρονου Αντόνιο Βάσκεθ Χέσους Μουνιόθ της Ουέλβα που όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί αφού πρώτα θα έχει λύσει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Εξέλιξη που θα επιτρέψει στον Άρη να τον εντάξει στο δυναμικό του χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 700.000 ευρώ που παρουσιάζεται ως η ρήτρα στο συμβόλαιό του ενώ από την Βουλγαρία επιμένουν πως στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο πρώην μέσος της γερμανικής Κότμπους, Στάνισλαβ Ανγκέλοφ.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά την ελληνική αγορά, και έχοντας ως δεδομένη την απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης Νίκου Λαζαρίδη αλλά και του διεθνή Λιθουανού μέσου και μέχρι πρότινος του Εργοτέλη Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, επομένη κίνηση φαίνεται πως θα είναι ο Κώστας Μενδρινός.

Στα υπόψιν όμως είναι και ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα και συγκεκριμένα ο Κώστας Καζναφέρης ενώ θέμα ημερών είναι και η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον τερματοφύλακα του Διαγόρα Ρόδου τα τελευταία τρία χρόνια, Μάρκου Βελλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: