Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Φουλάρει για Ντιόπ και Ζεοβάνι


Ο Ζεοβάνι σκόραρε εις βάρος της Αρσεναλ Η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο στόχο για τη μεταγραφικη περίοδο του καλοκαιριού, ενώ οι Αγγλοι θεωρούν πως και ο Ζεοβάνι θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της "Ενωσης".

Και οι δύο περιπτώσεις δεν προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, καθώς η ΑΕΚ περιμένει την αποδέσμευση των δύο ποδοσφαιριστών από την ομάδα τους. Αυτό ίσως να πάρει χρόνο για ότι αφορά τον Σενεγαλέζο, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal", τόνισε ότι θα πρέπει να αποζημιωθεί και η Πόρτσμουθ για να συναινέσει για τη μεταγραφή του. Στην Ενωση εξετάζουν όλα τα θέματα και είναι αποφασισμένοι να κινήσουν τις διαδικασίες για να μπορέσουν να κλείσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτό το θέμα.

Από τη μεριά του ο Ντιόπ δείχνει θετικός να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ενώ γνωρίζει κάτι λίγα από το ελληνικό πρωτάθλημα.
"Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να παίξω στην Ελλάδα, θα ήθελα να πάω στην ΑΕΚ, εφόσον η προσφορά της με ικανοποιήσει, όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Εχω συμβόλαιο με την Πόρτσμουθ και θα πρέπει να ικανοποιηθεί και αυτή σε μία περίοδο όπου τα οικονομικά της δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο. Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως το οικονομικό μέρος είναι πολύ σημαντικό στην υπόθεση αυτή.

Η ΑΕΚ είναι μέσα στις πρωταγωνίστριες του ελληνικού πρωταθλήματος, κυνηγά τίτλους και παίζει συνέχεια στην Ευρώπη είτε στο Γιουρόπα Λιγκ είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως απ' αυτήν την άποψη δεν τίθεται θέμα. Οσο για την Ελλάδα, ξέρω ότι πρόσφατα μεταγράφηκε εκεί ο Καμαρά και απ' όσο ξέρω έπαιζε και ο Μεντί στην Καβάλα", τόνισε ο Σενεγαλέζος άσος.

Για ότι αφορά την περίπτωση του Ζεοβάνι, δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν στα 700.000 ευρώ. Αυτή την στιγμή το μοναδικό φράγμα που έχει μπει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η καθυστέρηση της επισημοποίησης του διαζυγίου του παίκτη με τη Χαλ. Ο Ζεοβάνι μένει ελεύθερος από την στιγμή που η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ.

Πλησιάζει ο Λυμπερόπουλος

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές στη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Ενωση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιήσουν την επιστροφή του "Λύμπε" στους "κιτρινόμαυρους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: