Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Σισέρο για ΠΑΟ: Πολύ γνωστή ομάδα, με ενδιαφέρει να παίξω εκεί

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_tXE4SUxLV2.jpgΩς μία πολύ γνωστή ομάδα, στην οποία θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Σισέρο Σάντος.Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για το ενδιαφερον των πρασινων πριν ακόμα... γίνει ευρέως γνωστό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα 'onlava.com' της Σαντορίνης, όπου βρέθηκε στα μέσα Μαΐου για διακοπές με τη σύντροφό του!

Ο Σισέρο αναφέρει ότι γνωρίζει πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ με ένα εξ αυτών είναι και φίλος. Ο λόγος για τον πρώην συμπαίκτη του στη Φλουμινένσε, Γκάμπριελ.

Ακόμα, σχολιάζει ότι φέτος ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε μία πολύ παραγωγική σεζόν με το 'τριφύλλι', ενώ δηλώνει ότι μία από τις ομάδες με τις οποίες μιλάει ο μάνατζέρ του, είναι το 'τριφύλλι':

«Ξέρω τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟ έχει πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό, είμαι κολλητός με τον Γκάμπριελ, και μαθαίνω αρκετά πράγματα. Το γεγονός ότι ο αρχηγός της σελεσάο φοράει τα πράσινα με το τριφύλλι στο στήθος είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα του ΠΑΟ έχει γίνει πολύ γνωστή, ειδικά με τον Ζιλμπέρτο και με τον Μάτος.

Γνωρίζω ότι φέτος παίζει και ο Σισέ και ότι έκανε καλή σεζόν, απόδειξη η κλήση του στην Εθνική Γαλλίας για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Όταν σε μια ομάδα χώρας με χαμηλό σχετικά επίπεδο όπως η Ελλάδα έρχονται παίκτες παγκόσμιας κλάσης, σιγά σιγά έχουμε άνοδο του θεάματος, ο κόσμος έρχεται στα γήπεδα και το "προιόν" παίρνει αξία».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και την πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα: «Στη ζωή πρέπει να μάθεις ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα αλλάζουν κι αυτή είναι μία απ' τις ομορφιές της.Γνωρίζω πως ο μανατζέρ μου μιλάει με πολλές ομάδες, μια απ' αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω όπως σου είπα κάποια από τα άτομα που αγωνίζονται στο ΠΑΟ και σίγουρα θα με ενδιέφερε, σίγουρα θα μου άρεσε η ιδέα. Δεν θέλω ακόμα να επιστρέψω στη Βραζιλία, θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: