Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πλατινί: "Δεν διαθέτετε τόσο καλή ομάδα"


Ο Μισέλ Πλατινί στη συνέντευξη Τύπου Ακόμα και να χάριζαν χρήματα στον Μισέλ Πλατινί, αυτός σίγουρα δεν θα πόνταρε πάνω στην Εθνική μας ομάδα, αλλά και στη Γαλλία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ δεν πιστεύει ότι αυτές οι δύο ομάδες θα διακριθούν στο Μουντιάλ, όπως τόνισε χαρακτηριστικά στο "Εθνοσπορτ".

"Καταρχάς, να μην ελπίζετε ότι θα επαναληφθεί το θαύμα του 2004.", ήταν το πρώτο σχόλιο του Πλατινί για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, "Εκπλήξεις πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο, επίσης είναι λογικό να έχετε προσδοκίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαθέτετε τόσο καλή ομάδα όπως τότε. Ναι, δεν πιστεύω ότι έχετε καλή ομάδα, ώστε να διακριθείτε".

Όταν ρωτήθηκε για την εθνική ομάδα της δικής του χώρας, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ είπε, "Ποιος σας είπε ότι η Γαλλία έχει καλή ομάδα; Δεν θεωρώ ότι θα τα πάει καλά".

Σύμφωνα με τον Γάλλο τρία είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, "Η Ισπανία, που την πιστεύουν πολλοί, και φυσικά η Βραζιλία. Επίσης, μην ξεγράφετε την Αγγλία, που έχει πολλές καλές μονάδες και εξαιρετικό προπονητή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: