Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Κοιτάζει Μπενίτεθ η Ίντερ

http://www.contra.gr/images/m/benitz016_m.jpgΤο σίριαλ με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης απο τον Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να τελείωσε, αλλά ένα άλλο βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της Ίντερ.Μέχρι και την Δευτέρα, ο διακαής πόθος του Μάσιμο Μοράτι για την τεχνική ηγεσία των “νερατζούρι” φαινόταν πως είναι ο Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα, περίμενε να ενημερωθεί απο την Αγγλική Ομοσπονδία αν θα έχει τη στήριξή της και μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να αποφασίσει για το μέλλον του. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Αγγλία δεν “παίζει” μόνος του για αυτή την θέση. Υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα...

Αυτή του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της Λίβερπουλ αρέσει πολύ στον ισχυρό άνδρα της Ίντερ, ο οποίος θεωρεί πως με το έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Ευρώπης ο προπονητής των “κόκκινων” μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Ζοσέ Μουρίνιο. Βέβαια, ο Μάσιμο Μοράτι προσπάθησε να.. θολώσει τα νερά,λέγοντας: “Ο Μπενίτεθ είναι ένας προπονητής που πάντα τον θεωρούσα καλό και ικανό για να καθίσει στον πάγκο της Ίντερ. Στην παρούσα φάση όμως είναι “δεσμευμένος”. Θα δούμε όμως”.

Η “Sun” όμως επικαλείται πηγή της στην Ιταλία, που ανέφερε: “Στην Ίντερ είναι χαρούμενοι που όλοι νομίζουν οτι πρώτο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της είναι ο Καπέλο, γιατί έτσι έχει ελεύθερο το πεδίο για να κινηθεί για τον Μπενίτεθ”.΄Η πρόταση των “νερατζούρι” στον τεχνικό της Λίβερπουλ, αναμένεται να ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: