Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Πέρασε το πλάνο για το νέο γήπεδο


Μακέτα του νέου γηπέδου του Πανιωνίου Οπως αναμενόταν, το πλάνο για την δημιουργία του νέου αθλητικού κέντρου του Πανιωνίου, εγκρίθηκε ομόφωνα από την γενική συνέλευση των μελών του ερασιτέχνη. Κάποιες ενστάσεις από το τμήμα στίβου τελικά ξεπεράστηκαν μετά από τις διαβεβαιώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη ότι δεν πρόκειται να θιγεί.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στην ομιλία του είπε: "Θα πρέπει να επιλυθούν τρεις βασικές παράμετροι. Πρώτον, θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι φορείς του Πανιωνίου για το πλάνο της δημιουργίας του νέου αθλητικού κέντρου (σ. σ. Κάτι που τελικώς πραγματοποιήθηκε σήμερα). Δεύτερον, θα πρέπει να εξασφαλιστούν όλες οι απαιτούμενες άδειες από τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς. Σε αυτόν τον τομέα, βέβαια, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα καθότι το πλάνο είναι απολύτως νόμιμο και δεν παρεκκλίνει πουθενά. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα λεφτά από την πλευρά μου. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε μία τράπεζα που θα χορηγήσει ένα τόσο φιλόδοξο έργο".

Και κατέληξε λέγοντας: "Εκφράστηκαν καθυστερημένα κάποιες ενστάσεις. Δεν πρόκειται να χαλάσουμε τις καρδιές μας, ούτε να χωριστούμε σε φίλους του στίβου και μη. Από τη στιγμή που δεν τα βρίσκουμε, τότε το έργο δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Ελαβα υπόψη τις ενστάσεις του Ερασιτέχνη και θα τις λαμβάνω για όσο διάστημα θα βρίσκομαι στον σύλλογο. Η βαρύτητα που δίνουμε στον ερασιτέχνη, είναι αυτό που μας διαχωρίζει από το υπόλοιπο σύνολο των συλλόγων και διαμορφώνει το χαρακτήρα του Πανιωνίου. Δεν είμαστε το ίδιο με τον Ατρόμητο, ούτε με τη Λάρισα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: