Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Επίθεση με Τσεσνάουσκις-Λαζαρίδη

Επίθεση με Τσεσνάουσκις-Λαζαρίδη

Η αρχή για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς έγινε με την ανακοίνωση των νέων εισιτηρίων διαρκείας.
Το καλοκαίρι όμως έχει πολύ δρόμο μπροστά του και η διοίκηση είναι έτοιμη ή σχεδόν έτοιμη να προβεί και στις πρώτες επισημοποιήσεις των συμφωνιών προχωρώντας στις κοινοποιήσεις και στις υπογραφές.
Τα πρώτα ονόματα που θα προστεθούν στο «κιτρινόμαυρο ρόστερ» είναι ήδη γνωστά και αφορούν δύο «κλεισμένους» ποδοσφαιριστές, τον Τσεσνάουσκις και το Λαζαρίδη.
Από κει και πέρα οι διαπραγματεύσεις και οι κινήσεις τακτικής αφορούν τέσσερις ακόμη πρωτοκλασάτους παίκτες που θα αποκτηθούν για να δώσουν άμεσες λύσεις και να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο τιμ από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Το έχουμε ξαναγράψει ουκ ολίγες φορές ότι βασικά κριτήρια για τις φετινές μεταγραφές θα είναι πρώτα απ΄ όλα οι ανάγκες που έχει η ομάδα βάσει των εισηγήσεων του προπονητή και στη συνέχεια ο χαρακτήρας αλλά και οι ικανότητες των επαγγελματιών που θα στελεχώσουν το ρόστερ. Βάσει των προδιαγραφών που έχουν δοθεί πρέπει να είναι » άτομα, νέα, διψασμένα και φιλόδοξα με μεγάλες δυνατότητες και προοπτική εξέλιξης».

Ακολουθεί το δεύτερο γκρούπ

Στο δεύτερο γκρουπ ανακοινώσεων περιλαμβάνονται οι τρεις άλλες περιπτώσεις με τους Μενδρινό, Βάσκεθ και Καζναφέρη, που έχουν προχωρήσει αρκετά αλλά δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.
Αντικειμενικός στόχος της διοίκησης είναι να καλυφθούν συγκεκριμένα κενά και να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που πονάει. Για να γίνει η υπέρβαση και το «κάτι παραπάνω» πρέπει απαραιτήτως να κλείσουν μερικές… ανοιχτές υποθέσεις και να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για να αδειάσει ή καλύτερα να «ελαφρύνει» το ρόστερ. Καθοριστικές είναι οι «εκκρεμότητες» που αφορούν τον Νασούτι, τον Αράνο αλλά και τους δύο Αμερικανούς- σε πρώτη φάση- και δευτερευόντως οι όποιες δελεαστικές προτάσεις φτάσουν στα γραφεία για τα πρώτα ονόματα( Σηφάκη, Κόκε, Κάλβο).Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: