Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΠΑΣ Γιάννινα: Ντεμόλ κι επισήμως


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα κι επισήμως, ανέλαβε από το την Τρίτη (1/6) ο Στεφάν Ντεμόλ. Όπως αναφέρουν οι Γιαννιώτες στην ανακοίνωσή τους, ο Βέλγος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει την Τετάρτη (6/2, 14:00).

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για ένα χρόνο, με τον Βέλγο προπονητή Στεφάν Ντεμόλ. Η παρουσίαση του κ. Ντεμόλ θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στις 14:00 στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες"», αναφέρει η ανακοίνωσή που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Το βιογραφικό του Στεφάν Ντεμόλ

Ο Στεφάν Ντεμόλ ο οποίος γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1966, ανέλαβε προπονητής σε διάφορες ομάδες. Ο 44χρόνος τεχνικός δεν είναι άγνωστος στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αφού την σεζόν 2003-04 δούλεψε στην ομάδα του Αιγάλεω. Το 2005 ήταν βοηθός προπονητή στην Σταντάρ Λιέγης και το 2006 βοηθός στην Εθνική ομάδα του Βελγίου.

Την περίοδο 2008-09 εργάστηκε στην Κύπρο αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Άχνας, ενώ την ίδια χρονιά, δούλεψε και στην Σαρλερουά. Την σεζόν που μας πέρασε βρίσκονταν στο τιμόνι του Άρη Λεμεσού.

Λίγο νωρίτερα, η ομάδα των Ιωαννίνων είναι γνωστοποιήσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο: «ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της, με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλε τους τελευταίους μήνες, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής, και του εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: