Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Θέλουν τον... κράχτη για τα διαρκείας


Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τη φανέλα της Πόρτσμουθ. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τετάρτη θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ είναι να "κλείσει" άμεσα έναν εκ των Ντιόπ ή Ζεοβάνι προκειμένου να αποτελέσει τον κράχτη για τον κόσμο της "Ένωσης".

Η διοίκηση του "δικεφάλου" έχει αποφασίσει να ρίξει τις τιμές και να κάνει αρκετές προσφορές στους οπαδούς της, αλλά αν συνδυάσει την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας με μία μεγάλη μεταγραφή θα μπορέσει να δώσει χαρά στους φίλους της και να τους αλλάξει την ψυχολογία ενόψει της νέας σεζόν.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι τόσο η περίπτωση απόκτησης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, όσο και αυτής του Ζεοβάνι παρουσιάζουν αρκετές δυσκολίες. Μάλιστα το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο ίσως αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Πάντως η επόμενη μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί από τους "κιτρινόμαυρους" μετά από αυτές των Αργυρίου και Ματεντζίδη και τη συμφωνία με τον Έλντερ, όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτή του Νίκου Λυμπερόπουλου. Δεν αποκλείεται πάντως μαζί με τον "Λύμπε" να επιστρέψει ένας ακόμα παλιός γνώριμος και πιο συγκεκριμένα ο Τραϊανός Δέλλας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα διαρκείας:
"Την προσεχή Τετάρτη (02/06) στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2010-2011, στο ξενοδοχείο Holiday Inn Attica (αίθουσα Attica Hall)".

Η Αϊντραχτ θέλει τον Γιάχιτς
Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ μπορεί να έχουν βγάλει με... ντουντούκα πωλητήριο στους Νάτσο Σκόκο, Ραφίκ Τζιμπούρ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ίσμαελ Μπλάνκο, ωστόσο σύμφωνα με τις γερμανικές ιστοσελίδες "fussballtransfers.com" και "transfermarkt.de", η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης θα "ψωνίσει" από την ΑΕΚ, αλλά κάποιον άλλο!

Η γερμανική ομάδα αναζητά έναν παίκτη που να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως αμυντικός και αμυντικός μέσος. Ο παίκτης αυτός είναι ο Σάνελ Γιάχιτς. Εκτός από τον Βόσνιο, τον οποίο η Αϊντραχτ παρακολούθησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο φιλικό της Βοσνίας με τη Γερμανία, υποψήφιος είναι και ο Ντζεμάλ Μπερμπέροβιτς της Ντενιζλισπόρ...

Ο 28χρονος Γιάχιτς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2013, αλλά αν η πρόταση της Αϊντραχτ -η οποία βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα και έχει ήδη αποκτήσει τον Φάνη Γκέκα, ικανοποιήσει την "Ένωση", τότε θα πωληθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: