Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ανησυχία για Γκέκα και Μόρα

http://www.sport24.gr/ast/cov/ge/gekas_2008_9_8_21_49_57_b.jpgΜπορεί αρχικά οι τραυματισμοί των Φάνη Γκέκα και Βαγγέλη Μόρα να μην έδειχναν σοβαροί, ωστόσο στην συνέχεια οι δύο παίκτες είχαν περισσότερους πόνους με αποτέλεσμα να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία.Ο επιθετικός της Άιντραχτ τραυματίστηκε στο γόνατο ενώ ο αμυντικός της Μπολόνια είχε ενοχλήσεις στην γάμπα.

Μετά τα μεσάνυχτα οι δύο διεθνείς υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία και αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους.

Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται επίσης ο Παντελής Καπετάνος που είχε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε στο ξενοδοχείο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που αποχώρησε από το διπλό.

Στον αντίποδα κανονικά προπονούνται πλέον οι Νίνης και Βύντρα που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Στο μεταξύ την 23αδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής για την τελική φάση του Μουντιάλ θα ανακοινώσει την Τρίτη ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα "κόψει" δύο παίκτες από την αποστολή που προετοιμάζεται στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας.

Υποψήφιοι είναι οι Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μάκος και Πρίττας και ο Γερμανός προπονητής θα κάνει τις επιλογές του με βάση τα όσα είδε στις προπονήσεις αλλά και σε σχέση με τα πλάνα που έχει κυρίως για την αμυντική και τη μεσαία γραμμή της "γαλανόλευκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: