Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Βάσκεθ: "Θέλω να συνεργαστώ με τον Κούπερ"

http://www.sport24.gr/ast/cov/fo/foto12_2010_6_1_10_46_21_b.jpgΗ παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο του Άρη αποτελεί σημαντικό λόγο για τον Χεσούς Βάσκεθ να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση των "κιτρινόμαυρων" να μετακομίσει στην Θεσαλλονίκη. Ο Ισπανός μέσος μιλώντας στην ιστοσελίδα "Huelva Informacion" τόνισε πως είναι περήφανος που οι "κίτρινοι" θέλουν να τον αποκτήσουν, αλλά κατέστησε σαφές πως η Ρεκρεατίβο Ουέλβα αποφασίζει για το μέλλον του, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την ισπανική ομάδα.

"Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Αρη και με κολακεύει ιδιαίτερα, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Είμαι περήφανος που με επέλεξαν, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, έχω συμβόλαιο όμως για έναν ακόμη χρόνο με την Ουέλβα και η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει. Γνωρίζω ότι προπονητής στον Αρη είναι ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ και αυτό με ικανοποιεί απόλυτα.

Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με έναν τόσο γνωστό τεχνικό. Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Αρη, αλλά αυτήν τη στιγμή, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνομαι καλά στην Ουέλβα. Αγωνίζομαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και είναι φυσικό να έχω δεθεί μαζί της. Ξέρω, όμως, ότι υπάρχουν και οικονομικά προβλήματα".

Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε και στο θέμα της ρήτρας του συμβολαίου του (700.000 ευρώ), τονίζοντας ότι μπορεί να βρεθεί λύση στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν ανάμεσα στις δυο ομάδες: "Ολοι γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ιδιαίτερα για τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Τα χρήματα για τη ρήτρα μου είναι αρκετά (700.000 ευρώ) και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες να τα καταβάλουν. Σίγουρα θα γίνουν οι κατάλληλες διαπραγματεύσεις για να επωφεληθούν και οι δύο ομάδες και τότε θα δούμε αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: