Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Σαλπιγγίδης: "Είναι θέμα ημερών"

http://www.contra.gr/images/m/salpi_0106001_m.jpgΟ Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας, με την επιστροφή του στην ομάδα να φαντάζει πλέον πιο πιθανή από ποτέ. Ο διεθνής επιθετικός σε συνέντευξή που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Ελβετίας, τόνισε με νόημα: "Είναι θέμα ημερών..."Η περίπτωση της ενδεχόμενης επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε, έχει απασχολήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τον Τύπο. Το σήριαλ ωστόσο, δείχνει πλέον να ολοκληρώνεται. Μετά και την τελευταία τοποθέτηση του άσου του Παναθηναϊκού, όλα συνηγορούν πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, βρίσκεται ήδη στον δρόμο για την Τούμπα.Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

-Να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ή να περιμένουμε τις υπογραφές αν αυτές υπάρξουν;

"Ακόμη δεν ξέρω. Είναι θέμα ημερών. Θα δούμε..."

-Πολλοί σε μίσησαν όταν έφυγες κι άλλοι σε αγαπούν ακόμη. Θα ήθελα δύο λόγια και για τις δύο πλευρές...

"Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτοί που με αγαπούν, αλλά κι αυτοί που με μίσησαν. Η αντίδραση είναι κι αυτή από αγάπη, γιατί έπαιξα αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Το αποδέχομαι και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ακόμη και τη στιγμή που έφυγα, πάντως, δεν το έκανα εις βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς έφερα χρήματα στην ομάδα. Σίγουρα δεν έχω τα αλάθητο, αλλά δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ."

-Απέρριψες προτάσεις καλύτερες, αλλά δείχνεις ότι επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να πούμε ότι είσαι παίκτης που παίζει και για τη φανέλα;

"Είχα ευκαιρίες να πάω στο εξωτερικό, με πολύ καλές προτάσεις, ακόμη κι όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Έφυγα γιατί δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Στην τελική μου απόφαση παίζουν ρόλο πράγματα που έχω ζήσει".

-Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

"Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα έχει κάνει τεράστια άλματα. Την τελευταία σεζόν βρέθηκε κοντά να κατακτήσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα. Άλλωστε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που συνέβη αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: