Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Νέες μάχες την Τετάρτη σε πλέι οφ και πλέι άουτ


Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Θρασύβουλος - Πανσερραϊκός Την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα έχει την Τετάρτη ο Πανσερραϊκός, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Β' εθνική, θα υποδεχθεί τον -βαθμολογικά αδιάφορο- Πιερικό.

Μάλιστα, εφόσον επικρατήσουν οι Σερραίοι και στον άλλο αγώνα που θα γίνει ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εθνικό, δεν υπάρξει νικητής, τότε οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα πανηγυρίσουν την άνοδο στα "σαλόνια" του ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά τους, τόσο οι Κρήτες, όσο και οι "κυανόλευκοι" θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους.

Στα πλέι άουτ, ο Θρασύβουλος θα φιλοξενήσει τη Ρόδο και με νίκη θα γίνει το φαβορί για παραμονή, ενώ τα "ελάφια" θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν σε παραμονή, αφού σε περίπτωση ήττας, πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στον άλλο αγώνα, η Δόξα Δράμας θα υποδεχθεί τον Ιωνικό και με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Από την πλευρά τους, οι Νικαιώτες θα παίξουν με πρώτιστο στόχο να μην ηττηθούν.

Το πρόγραμμα
Πλέι οφ
(ώρα έναρξης 20:00)
Πανσερραϊκός-Πιερικός
ΟΦΗ-Εθνικός

Βαθμολογία
Πανσερραϊκός 10
ΟΦΗ 5
Εθνικός 5
Πιερικός 1


Πλέι άουτ
(ώρα έναρξης 17:30)
Θρασύβουλος-Ρόδος
Δόξα Δράμας-Ιωνικός

Βαθμολογία
Δόξα Δράμας 6
Θρασύβουλος 6
Ιωνικός 5
Ρόδος 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: