Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Δάνειο 150εκ. χρειάζεται η Μπαρτσελόνα


Ο Τσιγκρίνσκι μαρκάρει τον Αγουέρο Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση -και δικαιολογημένα- η παραχώρηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από τη Μπαρτσελόνα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έναντι 15εκ. ευρώ. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας είχε δαπανήσει δέκα εκατομμύρια παραπάνω για να αποκτήσει τον ίδιο παίκτη, από την ίδια ομάδα μόλις πριν από έναν χρόνο!

Ο νέος πρόεδρος της "Μπάρτσα", Σάντρο Ροσέλ, κλήθηκε να εξηγήσει αυτό το πρωτοφανές γεγονός και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1, ομολόγησε πως ο σύλλογος αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας. Παράλληλα, αποκάλυψε πως αναζητά τραπεζικό δάνειο ύψους 150εκ. ευρώ καθώς «... παραλάβαμε έναν σύλλογο με χρέη και προβλήματα ρευστότητας, αλλά θα τα διευθετήσουμε. Τα μέλη μας δεν πρέπει να ανησυχούν. Δεν θα πτωχεύσουμε», είπε ο Ροσέλ και πρόχθεσε: «Αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε στα χέρια μας όλα τα απαραίτητα, ώστε να καλύψουμε τις άμεσες υποχρεώσεις μας όπως οι μισθοδοσία παικτών, προπονητών και υπαλλήλων».

Με τόσα οικονομικά ζητήματα να παραμένουν σε εκκρεμότητα, η απόκτηση του Τσεσκ Φάμπρεγας από την Αρσεναλ φαντάζει πιο δύσκολη από ποτέ. «Οι απαιτήσεις του πωλητή ανέβηκαν στα ύψη κι αυτά δεν είναι καλά νέα για τη Μπάρτσα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ροσέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: