Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΠΑΕ Άρης: «Θα καταφύγουμε στη FIFA για την αλήθεια»

ΠΑΕ Άρης: «Θα καταφύγουμε στη FIFA για την αλήθεια»

Τους ισχυρισμούς του Αργεντινού επιθετικού διαδέχθηκε η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Άρης στο «Τρίτο Ημίχρονο» δια μέσου τόσο του πρόεδρου Θανάση Αθανασιάδη, όσο και του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη που τόνισαν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως οφειλή προς τον παίκτη, κάτι το οποίο έχει προσυπογράψει και ο ίδιος.

Αθανασιάδης: «Καταρρίπτονται πανηγυρικά οι ισχυρισμοί του Κάμπορα»

«Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σ’ αυτά που ακούγονται δημόσια, για μια και τελευταία φορά. Αυτά που ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής είναι καταγεγραμμένα, υπάρχουν καταβολές, δεν θέλω να αναφερθώ σε αριθμούς, αλλά οι ισχυρισμοί του καταρρίπτονται πανηγυρικά. Υπάρχουν ημερομηνίες καταβολών τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Ιούνιο που αφορούν σε δόσεις συμβολαίων. Δεν ξέρω αν ο κ. Κάμπορα ξέχασε να ενημερώσει το λογαριασμό του, όμως οι καταβολές του έχουν αποτυπωθεί. Πρόκειται επαναλαμβάνω για δόσεις συμβολαίων και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ποσό. Όταν ο Κάμπορα εκλήθη να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό για την ανανέωση του συμβολαίου του, υπέγραψε ότι δεν έχει καμία άλλη απαίτηση από την ΠΑΕ Άρης, μιας και είναι πλήρως εξοφλημένος. Πραγματικά δεν ξέρω που αποσκοπεί και σε ποια προσπάθεια θα πρέπει διαρκώς να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Γνωρίζετε ότι αποφεύγω τη δημοσιότητα, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοιες ανακρίβειες. Αλήθεια είναι ότι του ζητήθηκε μια μείωση στο συμβόλαιο, σε σύμπραξη με το πνεύμα της εποχής. Νομίζω πάντως ότι κάποιες καθυστερήσεις δεν πρέπει να μπαίνουν στο μικροσκόπιο, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως κάποιοι παίκτες αντιλαμβάνονται το θέμα των πληρωμών τους. Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελε να μείνει στον Άρη, σε μας επικαλέστηκε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν θέλησε να εφαρμόσει το ιδιωτικό συμφωνητικό. Ο παίκτης μπορεί να προσφύγει όπου νομίζει, αλλά το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε κι εμείς».

Κόντης: «Δεν μπορεί να μας εκβιάζει το κάθε παιδάκι»

«Ο Κάμπορα μπορεί να πάει στη ΦΙΦΑ και εκεί θα φανεί αν είναι απλήρωτος έξι μήνες. Εμείς είμαστε αυτοί που θα καταφύγουμε στην παγκόσμια ομοσπονδία για να πάρουμε τα χρήματα των επιταγών που πήραν οι εκπρόσωποι του για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πραγματικά θέλω να πάει στη ΦΙΦΑ και να φανεί αν του χρωστάμε. Διαφορετικά θέλω αυτός ο ίδιος να βγει και να ζητήσει ένα πολύ μεγάλο συγνώμη», ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης στην αρχική του τοποθέτηση. Στη συνέχεια της εκπομπής όμως παρενέβη εκ νέου τονίζοντας: «Πρέπει να μπει ένα τέλος σ’ αυτή την ιστορία . Κανείς απολύτως δεν θα μας ελέγχει σαν διοίκηση, οι μόνοι που ξέρουν και γνωρίζουν είναι η Λέσχη Φίλων Άρη και η διοίκηση. Ο Κάμπορα αρνήθηκε το συμφωνητικό ανανέωσης, συμφωνώντας ότι δεν έχει καμία απολύτως απαίτηση από τον Άρη. Αν ήταν απλήρωτος θα προσέφευγε στα ελληνικά όργανα. Ζητάμε αυτή τη στιγμή να μας επιστραφούν τα χρήματα που πήραν οι μάνατζερ του και ανέρχονται περί τις 100 χιλιάδες ευρώ. Το ότι ο Κάμπορα λέει ότι είναι απλήρωτος είναι σχετικό, έχει πάρει σχεδόν 400 χιλιάδες ευρώ από τον Άρη. Δεν μπορεί το κάθε παιδάκι που δεν το ξέρει ούτε η μαμά του να βγαίνει και να μας απειλεί. Αν θέλετε τη γνώμη μου έπρεπε να του κρατήσουμε το δελτίο στον τοίχο και να παίζει στη δεύτερη ομάδα, δεν θα δεχθούμε εμείς εκβιασμό από κανέναν παίκτη, αλλά δυστυχώς πέσαμε θύματα της φιλευσπλαχνίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: