Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μπάκος: "Ομάδα που θα νικάει τους πάντες"


Αγιασμός στον Αστέρα Τρίπολης Η επίσημη πρώτη του Αστέρα Τρίπολης έλαβε χώρα την Δευτέρα. Η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία της, με τον έναν εκ των μεγαλομετόχων της, τον Δημήτρη Μπάκο να τονίζει στους παίκτες: "Φτιάξαμε ένα σύνολο που θα κερδίζει τους πάντες εντός και εκτός έδρας".

"Τα καινούρια παιδιά που ήρθαν έχουν επιλεγεί μετά από πολλή δουλειά. Εχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποταΝα είστε σίγουροι ο καθένας για τον εαυτό σας και όλοι μαζί, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούμε, στο τέλος θα χαρούμε την ευτυχία. Είσαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, έχετε επιλεγεί πολύ αυστηρά και φέτος να είστε σίγουροι ότι παιχνίδι δεν χάνουμε. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να γνωριστείτε με τα καινούρια παιδιά που ήρθαν τώρα, να γίνεται οικογένεια και σαν οικογένεια πάντα θα έχουμε επιτυχίες", είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία: "Είναι σημαντικό το ότι είμαστε για τέταρτη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα, τη στιγμή που καμία ομάδα της Πελοποννήσου δεν έχει ομάδα ούτε στη Β' εθνική. Μέσα από αυτή την πορεία προσδοκούμε την καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία. Εγγυώμαι δημοσίως ότι η ομάδα θα έχει ποιότητα. Και πέρυσι έναν ολόκληρο γύρο η ομάδα ήταν στην 4η θέση, ενώ τερμάτισε τρεις βαθμούς πίσω από την 6η θέση παρά το κακό της δίμηνο. Για την περσινή σεζόν είμαστε ικανοποιημένοι. Οσον αφορά τη φετινή σεζόν ο Αστέρας είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λίγκας που κινήθηκε τόσο δραστήρια στο μέτωπο των μεταγραφών. Ηρθαν καλοί παίκτες, κάτι που μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο, που θα βοηθήσουν τον Αστέρα να έχει την καλή πορεία που έχει στη μεγάλη κατηγορία".

Οσο για την απουσία του Γιάννη Καϋμενάκη, είπε: "Σας διαβεβαιώνω ότι ο κ. Καϋμενάκης είναι δίπλα μας πάντα, παρακολουθεί στενά τα πράγματα και τα εγκρίνει μαζί με τον συνέταιρό του και μεγαλομέτοχο κ. Μπάκο. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά οι δουλειές τους υπαγορεύουν να είναι ένας από τους δύο στο Ντουμπάι".

Τέλος, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Ηλία Μιχαλόπουλου ο Αστέρας Τρίπολης δεν ενδιαφέρεται πλέον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: