Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Φορλάν: «Δεν πρόκειται να επιστρέψω στην Αγγλία»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_LOZoOgzw9G.jpgΟ Ντιέγκο Φορλάν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, κληθείς να σχολιάσει το ενδιαφέρον της Τότεναμ.«Η Τότεναμ είναι μια ομάδα που είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν ενδιαφέρομαι να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ για καμία ομάδα», ξεκαθάρισε ο Ουρουγουανός άσος που είχε αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη διετία 2002-04.

«Εχουμε (σ.σ. η Ατλέτικο Μαδρίτης) μερικούς πολύ καλούς νεαρούς παίκτες και είμαι ενθουσιασμένος ενόψει της επόμενης σεζόν. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω στην Αγγλία, αλλά ακόμα έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία μου», πρόσθεσε ο 31χρονος φορ.

Τέλος, ο Φορλάν είπε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Γουέιν Ρούνεϊ. «Ήμουν πολύ νέος όταν πήγα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νιώθω ότι μόλις ξεκινούσα να βρίσκω τα βήματα μου όταν με πούλησαν και ήρθε ο Ρούνεϊ. Αν είχαμε παίξει μαζί, νομίζω ότι θα είχαμε κάνει το πιο «δολοφονικό» επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν γραφτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: