Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Κόντης: "Προσφυγή στην FIFA για Βιτόλο"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ko/kontis_2010_7_6_11_45_52_b.jpgΟ εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σχολίασε αφενός την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της προετοιμασίας στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας ενώ αφετέρου αναφέρθηκε στην περίπτωση του Χαβιέ Κάμπορα και την υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο.Στην αρχική του τοποθέτηση, στο Αθλητικό Metropolis, έκανε λόγο για την μέχρι τώρα προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο λέγοντας: "Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο και με τα δείγματα που υπάρχουν πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, ειδικά με την επάνοδο των διεθνών και την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων.

Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Ρούμπιν Καζάν, δείξαμε μια αδυναμία στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Πολύ καλά συμπεράσματα άφησαν σ' αυτό το διάστημα οι Βελλίδης και Κατίδης, μόνο τέτοια συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις σ' αυτό το στάδιο. Θεωρώ ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε στην Ευρώπη, άλλωστε αυτός είναι ο στόχος".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία σχολιασμού των μεταγραφικών κινήσεων σημειώνοντας: "Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια μεταγραφική αναζήτηση, καθώς είναι επιζήμιο και δεν έχει νόημα να το συζητάμε κάθε μέρα. Σε ότι αφορά τον Παπαζαχαρία ήθελε να έρθει στον Άρη εδώ και χρόνια, ενώ νομίζω ότι έχει και αισθήματα για την ομάδα".

Αναφερόμενος στο θέμα του Αργεντινού Χαβιέ Κάμπορα και της λύσης του συμβολαίου του τόνισε: "Ο Κάμπορα επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα, εξαιτίας της επικείμενης γέννας της γυναίκας του ήθελε να επιστρέψει στην Αργεντινή, όπου είναι λογικό ότι θα πάει με λιγότερα χρήματα. Ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να μείνει εδώ κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο χρόνος θα αποδείξει αν είναι απλήρωτος ο Κάμπορα".

Τέλος για την υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο σχολίασε: "Ο Άρης έχει κάνει προσφυγή στην FIFA εδώ και μήνες για το θέμα Βιτόλο, όμως αυτές οι υποθέσεις χρειάζονται τρία και τέσσερα χρόνια για να εκδικαστούν. Όπως και να έχει όμως εμείς διεκδικούμε την αποζημίωση των 700.000 ευρώ που προβλέπει το έγγραφο που είχαμε υπογράψει σε περίπτωση που πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: