Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τζέραρντ: Δεν αποχωρώ από την εθνική

http://1.1.1.4/bmi/www.sport.gr/files/news/2010-07-06/1278445477_gerrard_250x.jpgΑποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται για πολλά ακόμα χρόνια με το εθνόσημο στο στήθος εμφανίστηκε ο Στίβεν Τζέραρντ σε συνέντευξή του, ξεκαθαρίζοντας έτσι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από την εθνική Αγγλίας, μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά την ήττα με 1-4 από τη Γερμανία στη φάση των 16 και τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, αρκετά αγγλικά Μέσα υποστήριξαν ότι κάποιοι από τους παίκτες θα αποσυρθούν και ότι ο Φάμπιο Καπέλο θα επιλέξει νεότερους ποδοσφαιριστές για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου του 2012. Ωστόσο ο αρχηγός της Λίβερπουλ έχει διαφορετική άποψη.

"Δεν υπήρχε περίπτωση να ήθελα η απογοητευτική αναμέτρηση με τη Γερμανία να ήταν η τελευταία μου με την εθνική Αγγλίας. Ηταν πολύ χαμηλή η απόδοσή μας και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να αποζημιώσω τους οπαδούς για αυτό που έγινε", δήλωσε ο 30χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

"Ελπίζω ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της εθνικής και είναι στο χέρι του προπονητή να με επιλέξει ή όχι. Αλλά εγώ θα συνεχίσω να είμαι διαθέσιμος για τη χώρα μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια: