Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ευρώπη- Όλες οι μεταγραφές

http://www.sport24.gr/ast/cov/jo/joao_b.jpgΜία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Πόρτο, καθώς απεκτησε τον 23άχρονο μέσο, Ζοάο Μουτίνιο, από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος μάλιστα έκανε σήμερα και την πρώτη του προπόνηση με τους "δράκους", οι οποίοι πλήρωσαν για αυτόν 11.000.000 ευρώ.
Άλλη μια δεδομένη μεταγραφή ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον 30άχρονο Τσέχο τερματοφύλακα, Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Χέρτα, να υπογράφει για 3 χρόνια στο Αμβούργο.

Η Ουντινέζε απέκτησε τον 18άχρονο Τσέχο επιθετικό, Ματέι Βύντρα, από την Μπάνικ Οστράβα. Η τελευταία μάλιστα τον είχε αποκτήσει μόλις 6 μήνες πριν από την Βισότσινα Ζιλάβα και αυτό το διάστημα είχε 4 γκολ σε 14 ματς.

Τον πρώην άσο της Γιουβέντους, Ρουμπέν Ολιβέρα, απέκτησε η Λέτσε από την Ντανούμπιο. Ο 27άχρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός ήταν έξι χρόνια στην "Γιούβε", έχοντας παίξει δανεικός σε Ατλέτικο, Σαμπντόρια και Τζένοα.

Τον Κρις Μπόιντ, κορυφαίο στράικερ του σκοτσέζικου πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, απέκτησε η Μίντλεσμπρο. Ο 26άχρονος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ρέιντζερς και επέλεξε να συνεχίσει στην 2η κατηγορία της Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: