Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Φουλάρει για στόπερ


Ο Κάρλος Μαρτσένα με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας Μετά το... ξεκατίνιασμα στα ερτζιανά, ο Παναθηναϊκός πρέπει να γυρίσει το βλέμμα του και στα υπόλοιπα θέματα που τον απασχολούν. Ένα από τα πλέον "καυτά" είναι αυτό της απόκτησης στόπερ. Μετά το "ναυάγιο" με τον Μπορντόν, ο οποίος αφότου έμεινε ελεύθερος από τη Σάλκε υπάγραψε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, αντί δύο εκατ. ευρώ ετησίως, οι "πράσινοι" είναι υποχρεωμένοι να στραφούν αλλού.

Χρόνος σύμφωνα με τον Κάρλος Φρέιτας, υπάρχει. Παίκτες επίσης. Στο "στόχαστρο" του Παναθηναϊκού επανήλθαν οι Κάρλος Μαρτσένα και Κρις. Πάντως και οι δύο περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο με τη Βαλένθια μέχρι το 2011 και δεν είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο να φύγει από την Πορτογαλία, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Λιόν με το κοινοτικό διαβατήριο, έχει επίσης συμβόλαιο μέχρι το 2011, όμως δεν είναι στη λίστα με τους προς παραχώρηση παίκτες.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι Γκαλάς, Σιλβέστρ, Μπουμσόνγκ, οι Κάρλος Αραούζο Νούνες και τον Ιβάν Ράμις της Μαγιόρκα, και ο Τονέλ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε ότι λεπτομέρειες απομένουν για να αποκτήσει η Φλαμένγκο το 60% των δικαιωμάτων του Ντέιβιντ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: