Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"Δεν πωλείται ο Σβαϊνστάιγκερ"


Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ Θορυβημένος από τα δημοσιιεύματα που ήθελαν τη... μισή Ευρώπη και ειδικότερα τη Ρεάλ Μαδρίτης να κυνηγά τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Γερμανό διεθνή, στη "βασίλισσα" ή σε άλλη ομάδα.

Ερωτηθείς για το αν οι Βαυαροί έχουν προσφορές για τον νεαρό μέσο, ο Ρουμενίγκε δήλωσε ότι «κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μας, αλλά ακόμα και αν το είχαν κάνει, η απάντηση θα ήταν σαφής: δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε κανέναν παίκτη. Ευτυχώς, ο σύλλογος είναι σε καλή οικονομική κατάσταση».

Αναφερόμενος στην πορεία της Γερμανίας στο Μουντιάλ της Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τους παίκτες μας και ελπίζω όλοι τους να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γερμανία - Ολλανδία θα ήταν ο καλύτερος τελικός και αποδεικνύει και την ποιότητα της ομάδας μας. Ο Μίλερ παίζει εκπληκτικά και ακόμα δεν έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, ο Κλόζε δείχνει την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ο Λαμ είναι ένας μεγάλος αρχηγός και ο Σβαϊνστάιγκερ οδηγεί την ομάδα σαν στρατηγός στο κέντρο. Δεν θα είναι έκπληξη αν ψηφιστεί ως ο καλύτερος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: