Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Νάτσο Γκαρσία: "Συμφώνησα με την Ανόρθωση"

http://www.sport.gr/files/news/2010-07-06/1278407925_garcia_250x.jpgΤη συμφωνία του με την Ανόρθωση ανακοίνωσε με δηλώσεις του σε κυπριακή ιστοσελίδα ο Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος εξήγησε ότι, αν και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Γκιγιέρμο Ογιος, δεν έχει ταξιδέψει στη χώρα λόγω των χρημάτων που του οφείλει ο Αρης.

"Πιθανότατα θα έρθω στην Κύπρο την Τετάρτη (07/07). Συμφώνησα σε όλα με την Ανόρθωση, η οποία θα μου καλύπτει όλο το ποσό του συμβολαίου μου. Δεν ήρθα ακόμα στην Κύπρο, γιατί πρέπει να διευθετήσω κάποια θέματα και συγκεκριμένα να μπορέσω να πάρω κάποια χρήματα που μου οφείλονται από τον Αρη. Μιλάω συνεχώς με το Γκιγιέρμο Ογιος και γνωρίζω αρκετά για την Ανόρθωση", δήλωσε ο βολιβιανός άσος στο kerkida.net.

"Εγώ για την ώρα περιμένω τον Αρη", ξεκαθάρισε ο Γκαρσία, τονίζοντας ότι πρόθεσή του είναι να ταξιδέψει το πιθανότερο δυνατό στην Κύπρο προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή.

Αλλωστε, ήδη ξεκίνησε να μιλάει για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα, καθώς και για τη θέση στην οποία προτιμά να παίζει: "Εγώ τα θέλω όλα. Δεν έχω πρόβλημα (που θα αγωνίζομαι). Για εμένα είναι το ίδιο. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και να βοηθώ τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι".


Δεν υπάρχουν σχόλια: