Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Ενας έρχεται τρεις φεύγουν


O Χοσέμι της Μαγιόρκα Οι εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟΚ ξεκινούν για τα καλά. Τρεις ποδοσφαιριστές αποχωρούν οριστικά και αυτό επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση της αποστολής για τη Γερμανία. Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κλείσει θετικά το θέμα του Ισπανού μπακ, του Χοσέμι και αφού πρώτα έχουν περάσει την πόρτα Βερόν, Αραμπατζής, Αμπουμπακάρι.

Ο ΠΑΟΚ καταλήγει στο πρόσωπο του Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλες ή αλλιώς Χοσέμι με τον 30χρονο μπακ της Μαγιόρκα να καλύπτει τις απαιτήσεις της ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνας. Οι οικονομικές απαιτήσεις του αναφέρεται ότι κυμαίνονται γύρω στις 250.000 ευρώ και συνολικά η μετακίνησή του στην Τούμπα δεν θα ξεπεράσει τις 300 χιλιάδες κάτι που διευκολύνει σε δύσκολες μέρες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Χοσέμι έχει συμβόλαιο που του αποφέρει 700.000 ευρώ ετησίως στην Μαγιόρκα, ωστόσο δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μίκαελ Λάουντρουπ και βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου με την διοίκηση της ομάδας, πρόεδρος της οποίας είναι ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ.

Από την άλλη, απασχολούν έντονα και φαίνεται να μπαίνουν στην τελικά ευθεία οι υποθέσεις Βερόν, Αραμπατζή και Αμπουμπακάρι. Και οι τρεις θα είναι εκτός αποστολής για τη Γερμανία. Ο δευτερος της... παρέας, θα πάει στις Σέρρες, όπως πληροφορούμαστε τις τελευταίες ώρες. Για τους άλλους δύο, το μέλλον είναι θολό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: