Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ήττα με 2-0 από Ρούμπιν Καζάν

http://www.sport24.gr/ast/cov/ar/aris1_2010_7_3_21_5_57_b.jpgΤην ήττα με 2-0 από τη Ρούμπιν Καζάν γνώρισε ο Άρης στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, το οποίο διεξήχθη στην περιοχή του Βάχλσεε, 40 λεπτά από το αθλητικό κέντρο του Κίτσμπουελ όπου προετοιμάζεται η αποστολή των "κιτρίνων".Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να "τιμωρηθεί" δύο φορές από την πρωταθλήτρια Ρωσίας και κάτοχο του φετινού Σούπερ Καπ.

Το 1-0 για τη Ρούμπιν έγινε στο 14' από τον Καραντενίζ που δέχτηκε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Άρη ενώ το 2-0 έγινε στο 36' από τον Μπουχάροφ που αξιοποίησε το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Καραντενίζ από τον Οριόλ.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Κούπερ είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο 45άλεπτο: το σουτ του Οικονομόπουλου στο 23' από τα όρια της μεγάλης περιοχής που η μπάλα έφυγε άουτ ενώ στο 41' ο Νέτο εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Όσον αφορά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε καθόλου ρυθμό καθώς οι δύο προπονητές επιδόθηκαν σε συνεχείς αλλαγές, με τον Άρη να φαίνεται πάντως ότι θέλει ακόμα δουλειά καθώς είναι πολύ βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Οι καλύτερες στιγμές των "κιτρίνων" σε αυτό το διάστημα ήταν το σουτ του Κάλβο στο 52' έξω από την περιοχή (μπλόκαρε ο Ριζικόφ), το σουτ του Κόκε από πλάγια θέση στο 60' που έφυγε άουτ καθώς και το ωραίο μονοκόμματο σουτ του Χαβίτο στο 70' που απέκρουσε ο Ριζικόφ.

Στους διακριθέντες από πλευράς ελληνικής ομάδας περνούν οι Κάλβο (ο πιο δραστήριος) και Βελλίδης (πραγματοποίησε αρκετές καλές επεμβάσεις κρατώντας έτσι το σκορ στο 2-0 στο πρώτο μέρος), ενώ βάσει των όσων έδειξε ο υπό δοκιμήν Αρόγιο το πιθανότερο είναι να αποχαιρετήσει την ομάδα.

Στο συγκεκριμένο ματς δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Τσεσνάουσκις (θλάση Α΄ βαθμού) και Βαγγέλη, ενώ το "παρών" στο φιλικό έδωσαν και φίλαθλοι του Άρη από τον Βόλο, την Βέροια, το Μόναχο αλλά και την Θεσσαλονίκη

Να σημειωθεί πως η Κυριακή είναι η τελευταία ημέρα παραμονής των Θεσσαλονικέων στην Αυστρία, με το επόμενο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ (18:05) με την Ομόνοια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Μίτσελ, Οριόλ (46' Ρονάλντο), Λαζαρίδης (62' Κουλουχέρης), Οικονομόπουλος (46' Κατίδης), Μενδρινός (46' Αρόγιο), Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε (72' Αραβίδης), Τσέζαρεκ (86' Μουδούρογλου)

Ρούμπιν Καζάν: Ριζικόφ, Καλεσίν, Νάβας, Νομπόα, Σέμακ, Σαλουκβάτζε, Μπαγιάκιν, Μπιστρόφ, Γκατσάεφ (61' Γκαλιάλιν), Καραντενίζ, Μπουχάροφ

Ρονάλντο Γκιάρο: "Τα πηγαίνουμε πολύ καλά"
Την άποψη ότι αυτή τη στιγμή χτίζεται η ομάδα και ότι οι παίκτες τα πηγαίνουν πολύ καλά, εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το ματς με τη Ρούμπιν Καζάν ο Ρονάλντο Γκιάρο.

"Δεν θα σχολιάσω καθόλου για το αν ήταν δυνατό το φιλικό μας ή το αποτέλεσμά του. Εμείς δουλεύουμε στην ενδυνάμωσή μας αλλά και στην φυσική κατάσταση.

Χτίζεται η ομάδα και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Και όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο η σκληρή δουλειά μας κάνει να είμαστε κάπως σφιγμένοι.

Θα δούμε πλέον από εδώ και στο εξής το χτίσιμο της ομάδας",
τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος των "κιτρίνων", ενώ σε ερώτηση για τα λάθη απάντησε:

"Είναι απολύτως φυσιολογικά τα λάθη μας. Τα πόδια μας είναι σφιγμένα. Γενικότερα δεν κάνουμε αυτά που θέλουμε και προσπαθούμε να βρεθούμε και με τα νεαρά παιδιά στο γήπεδο με ότι λάθη οι αδυναμίες παρουσιάσαμε να ήταν φυσιολογικές".

Για τον ίδιο και την απόδοσή του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είπε: "Λόγω της ηλικίας μου προσπαθώ να προσέχω τον εαυτό μου πάρα πολύ.

Στις 30 μέρες της διακοπής προσπάθησα να ακολουθήσω το πρόγραμμα που μας δόθηκε ώστε να ήμουν σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και προσπαθώ να δουλεύω καλά σε καθημερινή βάση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: