Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Οι "Θεοί" και τα 20 χρόνια φαγούρας...

http://www.sport24.gr/ast/cov/GE/GERMANY_2010_7_3_19_23_3_b.jpgΟ θρίαβος της Γερμανίας με το εκκωφαντικό 4-0 επί της Αργεντινής είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Γιόακιμ Λεβ να γνωρίσουν την αποθέωση από τα γερμανικά ΜΜΕ μέσα από τους τίτλους που τους αφιέρωσαν, ενώ στον αντίποδα οι Αργεντινοί κάνουν λόγο για ισχυρό χτύπημα και στέκονται ιδιαίτερα στο 20 χρόνια που συμπλήρωσε η "αλμπισελέστε" μακριά από την τετράδα ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.Όσον αφορά στους "ουδέτερους", τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στις αναφορές στους τίτλους παίρνει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας του.

Bild: "Γερμανοί Θεοί"

Kicker: "Ο εορτάζων Κλόζε εξουδετέρωσε την αλμπισελέστε"

Sport1.de: "Ιστορική ήττα για την Αργεντινή. 4-0: Η Αργεντινή πάει με θρίαμβο στους ημιτελικούς"

Bundesliga.de: "Συνεχίζουν την προέλαση τα παιδιά του Λεβ. Η Γερμανία περνάει στα ημιτελικά ύστερα από την κατεδάφιση με 4-0 της Γερμανίας στο Κέιπ Τάουν. Ένας νεαρός (Μίλερ) έκανε την αρχή και ένας βετεράνος (Κλόζε) σφράγισε το αποτέλεσμα".

La Nacion: "Η Αργεντινή ξεσκέπασε τις αδυναμίες της Αργεντινής και την πέταξε έξω από τη συνέχεια. Με τα τέρματα των Μίλερ, Φρίντριχ και Κλόζε (2) η Γερμανία είναι στα ημιτελικά, η "selección" δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να γυρίσει το παιχνίδι. Εδώ και 20 χρόνια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είναι μεταξύ των 4 καλύτερων ομάδων του Μουντιάλ".

Clarin: "Η Αργεντινή μένει εκτός συνέχειας δεχόμενο ένα πολύ ισχυρό χαστούκι. Οι Γερμανοί επικράτησαν με 4-0 και πήραν την πρόκριση με έξυπνο παιχνίδι. Η ομάδα δέχτηκε γκολ στο τρίτο λεπτό που έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και δεν βρήκε ποτέ απαντήσεις. Η Αργεντινή έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά μετά από 20 χρόνια απουσίας".

Sportmediaset.it: "Ο Μαραντόνα στο γύψο. Πήρε μάθημα από τη Γερμανία"

Gazzetta.it: "Φανταστική η Γερμανία: 4-0! Ταπεινώθηκε η Αργεντινή του Μαραντόνα

Corrieredellosport.it: "Γερμανία, τί θέαμα! Η Αργεντινή επιστρέφει σπίτι"

Tuttosport: "Χρυσά πάντσερ: Η Γερμανία διαλύει την Αργεντινή και καλπάζει προς τα ημιτελικά".

Repubblica: "Η Γερμανία ταπεινώνει την Αργεντινή: Με 4 γκολ η ομάδα του Λεβ στέλνει σπίτι τον Μαραντόνα"

Fifa.com: "Ανεξέλεγκτη η Γερμανία κόντρα στη Γερμανία: η Γερμανία έκλεισε θέση στα ημιτελικά με θεαματικό τρόπο, νικώντας με το ηχηρό 4-0 την Αργεντινή στο Green Point του Κέιπ Τάουν".

BBC: "Η Αργεντινή έγινε κομμάτια από την ανελέητη Γερμανία: ο Μίροσλαβ Κλόζε σκόραρε δύο φορές για να ανέβει στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερς στην ιστορία του Μουντιάλ, την ώρα που η Γερμανία διέλυε με 4-0 την Αργεντινή στον προημιτελικό του Κέιπ Τάουν.

Skysports.com: "Η Γερμανία τελειώνει το όνειρο του Ντιέγκο".

Sportinglife.com: "Άρχοντες του κουαρτέτου: Η Γερμανία πέτυχε τέσσερα γκολ για τρίτη φορά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, νικώντας με 4-0 την Αργεντινή στον προημιτελικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: