Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Στα ημιτελικά με… Loco

ΣΤΟΥΣ «4» Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ, ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1). Ο ΑΜΠΡΕΟΥ ΕΥΣΤΟΧΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, «ΜΟΙΡΑΙΟΣ» Ο ΓΚΙΑΝ. Στην ημιτελική φάση του Π.Κ. προκρίθηκε η Ουρουγουάη, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κόντρα στην Γκάνα που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Με 1-1 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια, όπως και η παράταση με τα γκολ των Μουντάρι και Φορλάν, ενώ ο Γκιαν αστόχησε σε πέναλτι στην τελευταία φάση του έξτρα χρόνου.

Ο Ντιέγκο Φορλάν και ο Σεμπάστιαν Αμπρέου δεν έκρυψαν στις δηλώσεις τους την περηφάνια τους για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ ενώ ο πρώτος χαρακτήρισε την αποψινή βραδιά μία τρελή νύχτα. Ντιέγκο Φορλάν: «Τι νύχτα... Τι τρελή νύχτα ήταν αυτή Θεέ μου... Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που ζήσαμε. Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος. Όταν πήγε να σουτάρει το πέναλτι ο Αμπρέου δεν αγχώθηκα καθόλου. Πλάκα κάνω. Η ψυχή μου το ξέρει πόσο αγχώθηκα. Ο κόσμος ήταν πραγματικά εντυπωσιακός».

Σεμπάστιαν Αμπρέου: «Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουμε και καλή ψυχολογία. Είμαστε πλέον στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου και είμαστε περήφανοι γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: