Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

"Δεν σέβεται τον Μάικον η Ίντερ"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ma/maicon_2010_7_3_16_6_3_b.jpgΜε σκληρά λόγια μίλησε ο μάνατζερ του Ντάγκλας Μάικον, για τη διοίκηση της Ίντερ, λέγοντας ότι δε σέβεται τον πελάτη του.Ο αποκλεισμός της Βραζιλίας στα προημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής από την Ολλανδία, γεγονός που κάνει τον Ντάγκλας Μάικον να ασχοληθεί με τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είδε την περασμένη χρονιά τις μετοχές του να εκτοξεύονται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με την Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πλέον, ο "special one", καλείται να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ανάλογες επιτυχίες και ένα από τα "όπλα" που θεωρεί αναγκαία για να πετύχει τους στόχους του είναι ο Μάικον.

Η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να συνεργαστεί και πάλι με τον τεχνικό των επιτυχιών, αλλά η Ίντερ δε δείχνει έτοιμη να παραχωρήσει τον παίκτη της.

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Αντόνιο Καλιέντο, έκανε φραστική επίθεση στη διοίκηση των Μιλανέζων, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του πελάτη του.

"Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν η Ίντερ έχει διευθυντές. Ξέρουμε ότι έχουν πολλά θέματα να λύσουν, αλλά είναι απίστευτο ότι δεν έχουν πέντε λεπτά για έναν σημαντικό παίκτη όπως ο Μάικον.

Είδα στις εφημερίδες ότι ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι, δεν θα αφήσει τον Μάικον να φύγει με λιγότερα από 35.000.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι είναι προς πώληση. Θα ήθελα να δοθεί η ευκαιρία στον παίκτη να εκφράσει τον εαυτό του. Η Ίντερ δεν του δείχνει κανέναν σεβασμό
", είπε χαρακτηριστικά ο Καλιέντο στον τηλεοπτικό σταθμό "Italia 7 Gold".

Δεν υπάρχουν σχόλια: