Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Πρώτος «στόχος» ο Χούλιο Άρκα

Πρώτος «στόχος» ο Χούλιο Άρκα

Σαφώς και το «πάζλ» του νέου Άρη, χρειάζεται ακόμη αρκετά κομμάτια για να συμπληρωθεί. Μπορεί να έχουν γίνει οχτώ κινήσεις(Τσεσνάουσκις, Μενδρινός, Λαζαρίδης, Βελλίδης, Οριόλ, Μίσελ, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας), ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν ήδη από την περσινή περίοδο, αλλά και αυτά που δημιουργήθηκαν και θα δημιουργηθούν με τις αποδεσμεύσεις.
Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, ο Χούλιο Άρκα είναι το φαβορί για την θέση του αμυντικού χαφ. Αν και στη περίπτωση του 29χρονου Αργεντινού οι απόψεις διίστανται, μιας και πέρα από αμυντικό χαφ μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά στην αριστερή πλευρά. Άρα σωστά γεννάται το ερώτημα…στη περίπτωση που θα αποκτηθεί θα χρησιμοποιηθεί ως «μπαλαντέρ»; Κάτι που σαφώς και δεν μπορεί να απαντηθεί την παρούσα φάση, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση από του ιθύνοντες των «κίτρινων». Πάντως, ο μέσος της Μίντλεσμπρο βρίσκεται ψηλά στη λίστα και οι συζητήσεις με τον ίδιο και τον εκπρόσωπο του βαίνουν θετικά. «Αγκάθι» είναι το οικονομικό, καθώς για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι απαραίτητο να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.
Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του έτερου Αργεντινού μέσου που έχει προταθεί στον Άρη, του Ντούσερ, εξασθενεί μιας και το «κασέ» του είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του συλλόγου.

Ένας πρωτοκλασάτος…

Αναφορικά με τον επιθετικό, ο Έντι Τζόνσον παραμένει το φαβορί. Ωστόσο, ούτε χθες υπήρξε κάποια εξέλιξη. Στο ενδεχόμενο, που κάτι πάει στραβά και ο Αμερικανός δεν παραμείνει στον Άρη, τότε οι άνθρωποι των «κίτρινων» θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν προσπάθειες, ώστε να αποκτηθεί ένας ικανότατος στράικερ, ο όποιος θα προσδώσει ακόμη περισσότερη δύναμη στην επιθετική γραμμή. Κάτι που μπορεί να συμβεί με τον Τζόνσον, αλλά και με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν στα «χέρια» τους οι ιθύνοντες του συλλόγου. Τέλος, στα πλάνα του Κούπερ και της διοίκησης, είναι να έρθει ακόμη ένας επιθετικός-μικρότερης εμβέλειας- καθώς ένα από τα «θέλω» του 55χρονου τεχνικού είναι να έχει πέντε ποδοσφαιριστές στο ρόστερ για την θέση του σέντερ-φορ(Κόκε, Τσέζαρεκ, Αραβίδης).

Κερδίζει έδαφος ο Φρασέρι

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Στίβι Φρασέρι στις προπονήσεις,αλλά και στα φιλικά που έχει αγωνιστεί επί Αυστριακού εδάφους, ίσως αναγκάσουν τους ανθρώπους του Άρη να αλλάξουν τα πλάνα τους. Δεν αποκλείεται δηλαδή ο νεαρός γκολκίπερ, να αποτελέσει τον τρίτο «πορτιέρο» πίσω από τον Σηφάκη και τον Βέλλιδη και να μην γίνει κίνηση για την απόκτηση και άλλου τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: