Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Αναζητείται ο Ρέμος

Αναζητείται ο Ρέμος

Περίπου δυο μήνες ζωής συμπληρώνει η διοίκηση της ΠΑΕ και σε αυτό το διάστημα κατάφερε μαζί με τον κόσμο κατάφερε να κερδίσει την πρώτη μάχη. Αυτή της αδειοδότησης που ήταν ουσιαστικά μια μάχη επιβίωσης. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη από απειρία και λανθασμένους χειρισμούς αλλά ξεπεράστηκαν.
Τώρα η ομάδα βρισκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι με την διοίκηση να καλείται να πάρει σοβαρές αποφάσεις. Να σχεδιάσει την ομάδα και να καταφέρει να πληρώσει τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και να τακτοποιήσει και άλλες εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως.
Θέληση και διάθεση υπάρχει αλλά αυτό δεν αρκεί για να μπορέσει η ομάδα να μπει σε σωστές βάσεις. Χρειάζονται .άμεσα χρήματα και τα πρώτα έσοδα αναμένεται να έρθουν το επόμενο δεκαήμερο και αυτά δεν θα είναι αρκετά. Θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και ίσως να μην καταφέρει η ομάδα να μπει στον δρόμο που όλοι θέλουν για να γίνει ανταγωνιστική.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τοποθετηθεί ο Αντωνης Ρέμος που είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Οι δυσκολίες που υπάρχουν αφορούν παλιές οφειλές και αυτό δυσκολεύει την υπάρχουσα διοίκηση να έχει διαπραγματευτική δυνατότητα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑε εξακολουθει να απέχει από τον Ηρακλή και να έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται. Θα πρέπει να στείλει χρήματα για να πληρωθούν οι άμεσες υποχρεώσεις και να ξεκαθαρίσει πως θα λειτουργήσει στην νεα αγωνιστική περίοδο.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να επικοινωνήσουν μαζί του δεν σημειώθηκε κάποια πρόοδος ούτε ορίστηκε κάποιο ραντεβού. Αυτό θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό γιατί η κατασταση μπορεί να εξελιχτεί όπως αυτή που αντιμετώπισε η ομάδα πριν από ένα μήνα. Αυτή την φορά θα πρέπει όλοι να προλάβουν καταστάσεις, πριν τους προλάβουν οι ίδιες καταστάσεις . Αυτή την φορά θα πρέπει όλα να γίνουν σωστά γιατί η ομάδα κινδυνεύει να βρεθεί στο ίδιο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: