Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Παρουσίασε τη νέα φανέλα, ανακοίνωσε Μότα

http://www.contra.gr/images/m/delpiero_020710_m.jpgΗ νέα αγωνιστική περίοδος άρχισε για τη Γιουβέντους, η οποία την Παρασκευή (2/7) παρουσίασε τη νέα της φανέλα.Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις το πρωί και στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους, προεξάρχοντος του Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση για την εμφάνιση των "μπιανκονέρι" της σεζόν 2010-11. Μαζί τους, η... νέα Γιουβέντους, ήτοι ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, ο εκτελεστικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα και ο προπονητής Τζίτζι ντελ Νέρι.

"Η Γιουβέντους βρίσκεται ακόμα σε μεταβατικό στάδιο, αλλά στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες άμεσα. Εργαζόμαστε με πνεύμα νικητή, αλλά στο γήπεδο πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους ίδιους αντιπάλους: τις Ιντερ, Μίλαν, Ρόμα κυρίως. Στόχος μας είναι να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και στοχεύουμε στην ιταλική αγορά, συγκρατώντας τα έξοδα", ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρότα.

Ο ντελ Νέρι, από την πλευρά του, τόνισε: "Ελπίζω η Γιουβέντους μου να είναι όμορφη και νικήτρια, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και εκτός γηπέδου. Εάν μείνει ο Ντιέγκο θα παίξουμε με 4-4-2 και θα παίζει πίσω από τον μοναδικό επιθετικό ή ως μέσος. Δεν με ενδιαφέρει πως έχουν δουλέψει οι προηγούμενοι προπονητές. Ο ντελ Πιέρο είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και τον υπολογίζω ως τέτοιο".

Οσο για τις μεταγραφές, σημείωσε: "Το Μουντιάλ άλλαξε τα δεδομένα και η αγορά είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Αυγούστου. Μέχρι τις 29 Ιουλίου πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η επίθεσή μας είναι γεμάτη: Τρεζεγκέ, Αμάουρι, Ιακουίντα, ντελ Πιέρο και ο Ντιέγκο είναι μπροστά. Στο κέντρο είμαστε καλοί. Αριθμητικά και από άποψη ποιότητας για την επίθεση και το κέντρο είμαστε ήρεμοι".

Ανακοινώθηκε ο Μότα

Εν τω μεταξύ, η ενίσχυση του ρόστερ της "γηραιάς κυρίας" συνεχίζεται. Η συμφωνία του δεξιού μπακ είναι ίδια με αυτήν του Σιμόνε Πέπε. Η Ουντινέζε τον δανείζει για τη σεζόν 2010-11 έναντι 500.000 ευρώ και η Γιουβέντους το επόμενο καλοκαίρι θα καταβάλλει 5.000.000 ευρώ στην ομάδα του Φρίουλι εάν θέλει να κρατήσει τον 24χρονο Ιταλό, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: