Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Λεβ: Παίξαμε σαν Πρωταθλητές!

http://www.sport.gr/files/news/2010-07-03/1278186835_loew_250x.jpgΤέλεια χαρακτήρισε την απόδοση των παικτών του στην επιβλητική νίκη επί της Αργεντινής με 4-0 ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γίοακιμ Λεβ.

"Επαιξαν σαν πρωταθλητές. Σήμερα η ομάδα άγγιξε το τέλειο σε όλους τους τομείς. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο γιατί η Αργεντινή είναι μια ομάδα πολύ δυνατή αμυντικά. Βάλαμε τόσα πολλά γκολ και αυτό δείχνει ότι έχουμε κορυφαία ποιότητα", δήλωσε ο γερμανός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα.

O MVP του αγώνα με την Αργεντινή, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, βλέπει την Ισπανία για αντίπαλο των Πάντσερ στον ημιτελικό: "Ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε ότι πανηγυρίζουν οι Γερμανοί στην πατρίδα μας μας κάνει να νιώθουμε ανατριχίλα. Ισως χρειαστεί να παίξουμε με την Ισπανία στον ημιτελικό την οποία θεωρώ την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ομως, και εμείς είμαστε αρκετά καλοί, πιστεύουμε στους εαυτούς μας".

Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τη Γερμανία, Τόμας Μίλερ, δήλωσε: "Είναι παρανοϊκό να σκέφτεσαι ότι νικήσαμε 4-0 την Αργεντινή. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις λόγια για να σχολιάσεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: