Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Μέλο: Θα μπορούσα να σπάσω το πόδι του Ρόμπεν αν το ήθελα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_T9UmFKHgvO.jpgΠερίοπτη θέση σε μια υποτιθέμενη λίστα με τους «κακούς losers» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, θα διεκδικούσε ο Φελίπε Μέλο μετά τις προκλητικές του δηλώσεις, στον απόηχο του αποκλεισμού της «σελεσάο».Ο μέσος της Γιουβέντους καταδίκασε την ομάδα του με την εμπλοκή του στην ισοφάριση της Ολλανδίας και την απερίσκεπτη ενέργεια που του κόστισε την αποβολή στο 73’, αλλά αντί να ζητήσει συγνώμη από τον Ρόμπεν, επιτέθηκε εναντίον του, κατηγορώντας τον για «θέατρο».

«Είναι διαφορετικά να αποβάλλεσαι για μια γροθιά ή μια φτυσιά από ότι για ένα φυσιολογικό μαρκάρισμα. Το μαρκάρισμα που μου έκανε ο Πέπε ήταν πολύ χειρότερο. Έχει να κάνει με την ερμηνεία που δίνει ο διαιτητής και πιστεύω πως ήταν πολύ σκληρός. Τώρα είναι σκληρό να τηλεφωνείς πίσω σπίτι σου και να ακούς τον γιο σου να κλαίει.

Ο Ρόμπεν συνέχισε να παίζει. Αν ήθελα να του κάνω κακό, θα έβγαινε από το γήπεδο. Έχω αρκετή δύναμη για να του σπάσω το πόδι. Όποτε τον ακούμπαγαν, πήδαγε και σωριαζόταν στο έδαφος. Απλά ήθελα να πάρω την μπάλα και να ξεκινήσω την αντεπίθεση μας», ανέφερε ο Μέλο, ξεχνώντας προφανώς πως πριν πατήσει τον παίκτη της Μπάγερν με τις τάπες, ο Ιάπωνας διαιτητής είχε σφυρίξει φάουλ υπέρ των «οράνιε».

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την κριτική που του ασκείται στην πατρίδα του και υπενθύμισε, προς υπεράσπιση του, την (φοβερή) ασίστ που έδωσε στο γκολ του Ρομπίνιο.

«Σε κάθε περίπτωση, είχα ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και απόψε είχα ένα καλό πρώτο ημίχρονο και την ασίστ στο γκολ του Ρομπίνιο. Αν κερδίζαμε το Π.Κ, θα έδινε στον εαυτό μου «10 στα 10». Δεν το κάναμε, οπότε αξιολογώ τον εαυτό μου στο 6. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Δεν φοβάμαι την κριτική. Όσοι καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο ξέρουν την δύναμη μου. Οι άλλοι δεν με ενδιαφέρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: